четвер, 12 грудня 2019 10:29

Кожен рано чи пізно потрапляє в потрібний час у потрібне місце

Гороскоп не показує цивільного шлюбу

Астрологом стане не кожен. Треба бути посидючим, добрим математиком, мати емпатію та інтуїтивне розуміння ситуації.

Кожен рано чи пізно потрапляє в потрібний час у потрібне місце. І всі чекають цього шансу. Але дорога відкривається під ногами того, хто йде. Треба щось робити.

Місяць впливає на настрій, сексуальну активність і самопочуття. Особливо це стосується жінок. На повню у них згущується кров і болить голова. Це дає слабкість, млявість, синці під очима і зелений колір обличчя, зникає апетит. Чоловіки це теж відчувають, але не так сильно.

У стосунках буває кармічна зустріч. Люди відчувають шалену пристрасть. Від цих зустрічей часто народжуються діти. Але батьки не можуть жити разом.

  Рената РАЄВСЬКА, 26 років, астролог. Народилася в Києві 1993-го. Мати займається бізнесом. Батько – політик у Пакистані. ”Мати українка, а тато – індус. Зустрілися в Києві, коли батько приїздив на навчання – закінчив Київський будівельний інститут. Живе в Ісламабаді”. Закінчила факультети судової та сімейної психології Академії Міністерства внутрішніх справ. Отримала диплом Авестійської школи астрології. Шість років займається астрологічним консультуванням. Написала книжку ”Хочу і буду”. Цьогоріч має вийти друком. Захоплюється творами Федора Достоєвського. Любить біографічні фільми. Серед улюблених – ”Єсенін” режисера Ігоря Зайцева. З дитинства пише ікони. Заміжня.  Живе в Києві
Рената РАЄВСЬКА, 26 років, астролог. Народилася в Києві 1993-го. Мати займається бізнесом. Батько – політик у Пакистані. ”Мати українка, а тато – індус. Зустрілися в Києві, коли батько приїздив на навчання – закінчив Київський будівельний інститут. Живе в Ісламабаді”. Закінчила факультети судової та сімейної психології Академії Міністерства внутрішніх справ. Отримала диплом Авестійської школи астрології. Шість років займається астрологічним консультуванням. Написала книжку ”Хочу і буду”. Цьогоріч має вийти друком. Захоплюється творами Федора Достоєвського. Любить біографічні фільми. Серед улюблених – ”Єсенін” режисера Ігоря Зайцева. З дитинства пише ікони. Заміжня. Живе в Києві

Кармічні зустрічі раджу оминати, а долю – шукати. Ця людина підставить плече, любитиме дітей і вважатиме дружину найкращою. Людина-доля не завжди хороша. Бувало, дивлюся карти й бачу: цей чоловік – її доля, але він алкоголік. Тоді раджу жінці: побудьте два-три роки сама, дочекайтеся іншої зустрічі.

Коли зустріла свого чоловіка, знала, що в нас будуть прекрасні діти. Але не дивилася коли. Ми рік разом. Спершу сварилися, притиралися. І потім вийшли на взаєморозуміння.

Якщо люди живуть у цивільному шлюбі, цього в гороскопі не видно. А вінчання і штамп у паспорті одразу можна знайти.

Час народження впливає на долю.

Гороскоп може показати, якого року народиться дитина, її стать. Коли бачу за прогнозом бездітних, прошу їх усиновлювати. Але, якщо є хоча б два відсотки зі ста, що жінка народить, складаю календар, коли краще зачати.

Звернулося подружжя: "Ми назбирали певну суму. Вагаємося – купити квартиру чи зробити штучне запліднення". Я побачила, що в них дитина народиться й без допомоги репродуктивної медицини. Порадила придбати квартиру. Так і зробили, а за якийсь час у них з'явилася дівчинка.

Жінка мала прекрасних дітей, міцний шлюб. А зорі показали, що чоловік її зраджує. Вона обурилася: "Ти шарлатанка!" За тиждень подзвонила: "Я знайшла його листування з коханкою". Забрала дітей. Зустріла іншого, вийшла за нього заміж і народила сина. А від її колишнього коханка пішла.

Коли я сказала татові: "Хочу приїхати до тебе, щоб займатися волонтерством", він відповів: "Тобі не можна виходити до простих людей". Там мене сприйматимуть як людину з царської сім'ї. Бо ми – з касти брахманів. Не дозволять консультувати.

Народити дитину – місія 70 відсотків людей. Молоді часто помирають, бо відмовилися її виконувати.

НА Україну чекає процвітання.

Мій прадід по маминій лінії був іконописцем, я продовжую його справу. Пишу ікони для себе або на подарунок. У майбутньому хотіла б їх дарувати храмам.

Зараз ви читаєте новину «Кожен рано чи пізно потрапляє в потрібний час у потрібне місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути