вівторок, 06 березня 2012 15:19

Білизну в пральну машинку Антоніна Матвієнко не кладе

  Закінчила Київський університет культури й мистецтв. Працювала співачкою в Художній галереї, піарником. 2007-го записала свою першу пісню "Не метелиця лугом стелиться". Під час сліпого прослуховування на шоу "Голос країни" до неї не повернувся жоден суддя, бо має "народний" тембр голосу. Другий шанс отримала від продюсера проекту Костянтин Меладзе. Розлучена. Виховує 13-річну доньку Уляну
Закінчила Київський університет культури й мистецтв. Працювала співачкою в Художній галереї, піарником. 2007-го записала свою першу пісню "Не метелиця лугом стелиться". Під час сліпого прослуховування на шоу "Голос країни" до неї не повернувся жоден суддя, бо має "народний" тембр голосу. Другий шанс отримала від продюсера проекту Костянтин Меладзе. Розлучена. Виховує 13-річну доньку Уляну

Коли Антоніна Матвієнко востаннє

Співала з матір'ю

У Вінниці на День прикордонника - пісню "Квітка-душа". Удома я люблю у ванній поспівати. Мама коло дверей ходить, підспівує. Кажуть, у нас однакові голоси. Насправді в мене нижчий.

Їздила велосипедом

Позаторік улітку відпочивала в санаторії "Три сини" у Східниці (селище у Львівській області. - "Країна"). На велосипеді їздила по молоко. Малою каталася на братовому "Зайчику", потім - на "Аисте". Як вийшла заміж - на гірському чоловіковому. Свого велосипеда ніколи не мала.

Цілу ніч не спала

Тиждень тому мала зустрітися з людиною, яка мені подобається, і поговорити про душевні речі. Цілу ніч не могла заснути. Перед виступами на "Голосі країни" не спала взагалі.

Покусала тварина

На червертому курсі університету, перед іспитом з філософії. Покусав чоловіків пес, кавказька вівчарка Саїд, який жив у вольєрі. Свекруха вранці йому винесла їсти, а я відчиняла хвіртку. Пес подумав, що хочу відібрати їжу й хапонув за ногу вище коліна. Маю шрам. На іспиті отримала нижчу оцінку, ніж сподівалася - "четвірку". Викладачка подумала, що я симулюю.

Натирала мозолі

В Єгипті на початку лютого - вузькими літніми туфлями-човниками.

Ревнувала

На новорічній вечірці коханого, який фліртував із вродливими дівчатами. Прямо сказала: "Я тебе приревнувала". Він заспокоїв: "Ти собі надумала". Я навіть маму ревную - якщо приділяє увагу не мені.

Читала погану книжку

У поїзді 12 січня, "Все про чоловіків" Януша Вишневського. Почала читати й кинула. Зачепило детальне копирсання в чоловічій природі й те, що витрачаю на це час. Чи варті того чоловіки?

Ворожила

Торік на Андрія,13 лютого, на радіо "Львівська хвиля". У прямому ефірі мене змусили тягти папірчик з іменем судженого. Попався Захар. Кажу - заберіть його від мене! Взагалі такого не знайду.

Бачилася з братом-ченцем

Тиждень тому. Приїхав із Криму, з бахчисарайського чоловічого монастиря. Говоримо про мене, про його життя не розпитую. Бачимося раз на три місяці.

Нервувала

На "Голосі країни" - коли збилася, виконуючи пісню "Коханий". Тиждень після того не спілкувалася з людьми й не відповідала на телефонні дзвінки.

Лаялася

Восени. П'ять років за кермом Mazd'и. Я - блондинка, тому мене часом брутально обганяє якийсь чувак і криє матом ні за що. Тоді відповідаю так само.

Була в зубного лікаря

Два тижні тому зуби пожовтіли від кави. Треба було відбілити. Процедура обійшлася в 200 гривень.

Плакала

Позавчора - почувалася самотньою.

Розмовляла російською

Маю принцип розмовляти українською.

Зустрічалася з одногрупниками

У лютому ходили в паб. Не бачилися сім років. Вони навіть не знали, що я співаю. Дивувалися, коли побачили мене на телеекрані.

Копала картоплю

12-річною на дачі в батьків біля Ржищева (містечко за 70 кілометрів від столиці. - "Країна"). Я - дитина асфальту, народилася в Києві. Бабусі й дідусі померли рано. Не маю куди поїхати.

Купувала матері подарунок

У жовтні на день народження подарувала їй помаранчеву етно-сумочку, оздоблену камінцями - за 700 гривень. Вона не ходить по магазинах, не хоче, щоб її впізнавали. Прості речі - шампуні, креми - купую я.

Була в опері

Ще в школі. Здається, слухала "Аїду".

Залишала доньку на батьків

Щодня. Уляні - 13 років, перехідний вік, складний характер. Більше звикла до батьків чоловіка, бо в них виросла. З моєю мамою у неї різні інтереси. Уляна малює, має iPod.

Бачилася з колишнім чоловіком

Місяць тому. Лише обмінюємося документами, коли треба дозвіл батька, щоб донька могла поїхати за кордон.

Купувала шкарпетки

Тиждень тому. Люблю не звичайні, а яскраві, в горошок, із бантиками, пташечками.

Заздрила

Це буває, коли хтось випустить кліп.

Губила речі

4 лютого, коли їхала в Єгипет - мала мішечок з улюбленими прикрасами. На митниці просвітили. Коли отримала багаж в Єгипті, чемодан був розмотаний. Пропали улюблені сережки й каблучки.

Прала руками

Учора прала білизну. Її в пральну машинку не кладу.

Зараз ви читаєте новину «Білизну в пральну машинку Антоніна Матвієнко не кладе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути