вторник, 06 марта 2012 15:19

Білизну в пральну машинку Антоніна Матвієнко не кладе

 

Коли Антоніна Матвієнко востаннє

Співала з матір'ю

У Вінниці на День прикордонника - пісню "Квітка-душа". Удома я люблю у ванній поспівати. Мама коло дверей ходить, підспівує. Кажуть, у нас однакові голоси. Насправді в мене нижчий.

Їздила велосипедом

Позаторік улітку відпочивала в санаторії "Три сини" у Східниці (селище у Львівській області. - "Країна"). На велосипеді їздила по молоко. Малою каталася на братовому "Зайчику", потім - на "Аисте". Як вийшла заміж - на гірському чоловіковому. Свого велосипеда ніколи не мала.

Цілу ніч не спала

Тиждень тому мала зустрітися з людиною, яка мені подобається, і поговорити про душевні речі. Цілу ніч не могла заснути. Перед виступами на "Голосі країни" не спала взагалі.

Покусала тварина

На червертому курсі університету, перед іспитом з філософії. Покусав чоловіків пес, кавказька вівчарка Саїд, який жив у вольєрі. Свекруха вранці йому винесла їсти, а я відчиняла хвіртку. Пес подумав, що хочу відібрати їжу й хапонув за ногу вище коліна. Маю шрам. На іспиті отримала нижчу оцінку, ніж сподівалася - "четвірку". Викладачка подумала, що я симулюю.

Натирала мозолі

В Єгипті на початку лютого - вузькими літніми туфлями-човниками.

Ревнувала

На новорічній вечірці коханого, який фліртував із вродливими дівчатами. Прямо сказала: "Я тебе приревнувала". Він заспокоїв: "Ти собі надумала". Я навіть маму ревную - якщо приділяє увагу не мені.

Читала погану книжку

У поїзді 12 січня, "Все про чоловіків" Януша Вишневського. Почала читати й кинула. Зачепило детальне копирсання в чоловічій природі й те, що витрачаю на це час. Чи варті того чоловіки?

Ворожила

Торік на Андрія,13 лютого, на радіо "Львівська хвиля". У прямому ефірі мене змусили тягти папірчик з іменем судженого. Попався Захар. Кажу - заберіть його від мене! Взагалі такого не знайду.

Бачилася з братом-ченцем

Тиждень тому. Приїхав із Криму, з бахчисарайського чоловічого монастиря. Говоримо про мене, про його життя не розпитую. Бачимося раз на три місяці.

Нервувала

На "Голосі країни" - коли збилася, виконуючи пісню "Коханий". Тиждень після того не спілкувалася з людьми й не відповідала на телефонні дзвінки.

Лаялася

Восени. П'ять років за кермом Mazd'и. Я - блондинка, тому мене часом брутально обганяє якийсь чувак і криє матом ні за що. Тоді відповідаю так само.

Була в зубного лікаря

Два тижні тому зуби пожовтіли від кави. Треба було відбілити. Процедура обійшлася в 200 гривень.

Плакала

Позавчора - почувалася самотньою.

Розмовляла російською

Маю принцип розмовляти українською.

Зустрічалася з одногрупниками

У лютому ходили в паб. Не бачилися сім років. Вони навіть не знали, що я співаю. Дивувалися, коли побачили мене на телеекрані.

Копала картоплю

12-річною на дачі в батьків біля Ржищева (містечко за 70 кілометрів від столиці. - "Країна"). Я - дитина асфальту, народилася в Києві. Бабусі й дідусі померли рано. Не маю куди поїхати.

Купувала матері подарунок

У жовтні на день народження подарувала їй помаранчеву етно-сумочку, оздоблену камінцями - за 700 гривень. Вона не ходить по магазинах, не хоче, щоб її впізнавали. Прості речі - шампуні, креми - купую я.

Була в опері

Ще в школі. Здається, слухала "Аїду".

Залишала доньку на батьків

Щодня. Уляні - 13 років, перехідний вік, складний характер. Більше звикла до батьків чоловіка, бо в них виросла. З моєю мамою у неї різні інтереси. Уляна малює, має iPod.

Бачилася з колишнім чоловіком

Місяць тому. Лише обмінюємося документами, коли треба дозвіл батька, щоб донька могла поїхати за кордон.

Купувала шкарпетки

Тиждень тому. Люблю не звичайні, а яскраві, в горошок, із бантиками, пташечками.

Заздрила

Це буває, коли хтось випустить кліп.

Губила речі

4 лютого, коли їхала в Єгипет - мала мішечок з улюбленими прикрасами. На митниці просвітили. Коли отримала багаж в Єгипті, чемодан був розмотаний. Пропали улюблені сережки й каблучки.

Прала руками

Учора прала білизну. Її в пральну машинку не кладу.

Сейчас вы читаете новость «Білизну в пральну машинку Антоніна Матвієнко не кладе». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть