Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2010 16:54

Вийшов 21-й номер тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися

Згадувала, до чого мої знайомі допивалися. Чоловік п'яним десь обмастився, прийшов додому перевдягнутися. Надів футболку навиворіт і так подався до друга. Я вже ввечері вдома побачила. Видно, товариш теж добре очі залив, що не зробив зауваження.

Світлана ОНІЩУК, Вінниця


Хлопці якось понапивалися, перевдяглися в білі халати й поїхали вночі до школи дражнити вахтершу. Дзвонять у двері й кричать: "Швидка!" Вахтерша викликала міліцію. Вони кинулися навтьоки. Один впав і розбив носа.

Марія, 22 роки, Київ


Якось узимку напилися з приятелями й пішли на вулицю наввипередки бігати. На дворі якраз на рівні очей мотузка для одягу натягнута була. Ми її не помітили, по черзі під нею й фінішували. Ледь не повбивалися.

Станіслав, 25 років, стиліст


Розповіла батькам про каучсерфінг, а вони взагалі не зрозуміли ідеї. Сказали, щоб не здумала пускати чужих людей у квартиру, бо все винесуть.

Анастасія, Полтавська область


Приятелька в Німеччині постійно користується соціальною мережею для подорожуючих. Там водії лишають оголошення: "О такій-то годині їду туди-то. Кількість вільних місць така-то, вартість така-то" й телефон. За вісім років жодного разу не потрапила у неприємності.

Олексій, Київ


Знайомий у Барселоні постійно якихось подорожуючих приймає. У квартирі повно народу невідомо звідки. Ванна весь час зайнята, хтось на кухні спить. Каже, йому байдуже, бо все одно цілими днями на роботі.

Тетяна, Київ


Слава Богу, в нас немає скайпу, бо, якби вийшли на мою свекруху, вона не тільки третину віддала, а й хату переписала би. Уже була у Свідків Єгови, у буддистів, тепер якихось старовірів знайшла - усім пенсію роздає.

Наталка, 39 років, викладач, Полтава


Мені писали з якоїсь церкви. Пропонували замовити собі чудо. Обіцяли, що справдиться. Я попросив багато грошей. Невдовзі знайшов 500 гривень. Був уже готовий вступити до церкви. Тоді побачив обряд "прозріння" сліпого й зрозумів, що то лохотрон. Але як вони з грошима провернули, й гадки не маю! Друг перед цим у них просив чогось незвичайного - і за два дні його мама заговорила після інсульту. Моторошно після такого.

Андрій, 26 років, Київ


Колись із подругою на двох читали молитву до святого Рамена Христового. Кажуть: якщо її прочитати тисячу разів, то врятуєш душу. Ми подужали 318.

Ірина, 24 роки, місто Свалява Закарпатської області


Прочитала інтерв'ю із Монікою Платек і згадала свою одногрупницю. Її з матір'ю постійно бив батько, обидві сині ходили. Раз навіть надвір вигнав у мороз, але потім пробачення просив. Вони нікому не жалілися, соромилися. Два роки тому батько помер. Якось мати за столом сказала, що він був єдиним справжнім чоловіком у її житті.

Ольга, 25 років, Полтавська область


Ріжуть око інтерв'ю та фото з однотипними за віком і на вигляд жінками. Маю на увазі Лесю Ґонґадзе і Моніку Платек. Трохи б чогось молодіжного.

Ігор ПЛЕХ, 31 рік, Львів


Дуже сподобалася робота фотографа в матеріалі про притулок для тварин. Удалося передати душу кожного собаки.

Ольга, 36 років, місто Миколаїв Львівської області


Шикарна ідея розповідати про собак, як про людей. З іменами, історіями. За живе зачепило. Плакала, коли читала розмову із мамою Георгія Ґонґадзе. Наскільки особливою людиною він був. І мати дуже сильна духом. А поради сексопатолога якісь надто примітивні.

Вікторія ТКАЧ, 37 років, Полтава


Цікаві поради сексопатолога, практичні. Колись із дружиною прочитали, що треба кохатися щодня цілий місяць. Місяць були близькі, а потім ще чотири дивитися одне на одного не могли.

Віктор, 42 роки, ювелір, Закарпатська область


Сподобався матеріал "Чоловік повинен знати розмір панчох дружини". Мій навряд чи знає. Більше футболом цікавиться. Прочитав статтю про футбол, сказав: дає 90 відсотків, що якби Марадона не був тренером збірної Арґентини, вона виграла би чемпіонат.

Приготувалася читати інтерв'ю із Джигурдою, вважаю його дуже цікавою людиною. Перевертаю сторінку - і все. Дуже мало написали. Він може й не тільки про релігію розказати.

Світлана ГОЛОВНЯК, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Вийшов 21-й номер тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути