четвер, 25 березня 2010 19:52

Вийшло 13 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися

Буде повінь - буде безробітним, які стоять у Києві на вокзалі, робота. Та й економіка піде вгору, бо потрібні будуть для ремонтів затоплених будинків цемент, цегла, арматура.

Віталій, Фастів Київської області


Треба, щоб змило всіх разом із хатинками. А тих, що виринають, лопатами по макітрі - для надійності.

Опанас, Черкаси


Всі українські журнали гоняться за яскравими обкладинками. А мені сподобалася ваша з чорно-білою фотографією. Кольорова не передала б потрібного настрою. А от про команду Януковича читати набридло.

Любов Амброщук, Вінницька область


Вразив матеріал про 100-річних, особливо сподобався Теодор Фурта - цікавий, добрий гумор у чоловіка.

Ігор, 27 років, менеджер проектів


Сподобався матеріал про столітніх львів'ян. Але незрозуміло, чому взяли саме мешканців одного регіону. Невже в інших містах немає столітніх? Було б цікаво почути від діда з Донбасу, як він там протримався стільки при їхній екології. І від дядька із Закарпаття, який далі гір не виїздив ніколи.

Катерина, 26 років, домогосподарка, Львів


Постійний читач "Газети по-українськи", журнал побачив уперше. Біг на потяг, продавщиця вручила, сказала, що цікавий. На перший погляд нічого не зацікавило, однак коли перечитав - сподобалося. Але ніяк не можу зрозуміти, навіщо питати із якою знаменитістю зрадили б чоловіка? Якщо виникає таке запитання, то задумуєшся про відповідь. Щоб не спокушати свою жінку, цю сторінку спеціально з журналу видер і кинув на полиці у вагоні. Треба мені, щоб вона думала про всяку дурню.

Володимир Мельниченко менеджер із реклами, Вінниця


Бєлковський якось дивно ставиться до жінок. Краще оцінював би їх за інтелектуальними здібностями. А Юлію Володимирівну за тим, що вона робила і як. Невже він думає, що в Україні всі такі дурні, що будуть милуватися зовнішністю, коли в домі нема хліба?

Українка, Київ


По-справжньому зачепили лише поради, що стосуються кухні. Не знала, що риба смажиться так мало, а лаврове листя отруйне.

Алла Лучко, вчителька англійської мови, Літин Вінницької області


Обурила стаття про Долгорукого. Автор подає її з позиції малороса, пишучи, що Москву заснував Юрій Долгорукий, а не ординський хан Менгу-Тимур 1272 року. Дані про нібито 1147 рік - фальшивка посткатерининських часів. Росіянам соромно було зізнаватися, що їхню столицю заснував хан золотої Орди. А князя Юрія кияни ненавиділи тому, що він привів із собою бояр-фінів, яких слов'яни вважали дикунами. До 1272 року Золота Орда провела у нинішній Росії два переписи населення і в жодному з них місто Москов не зафіксовано. Не могли баскаки "пропустити" ціле місто. Їх би за це хан стратив.

Олександр, 35 років


Запам'яталася фраза мандрівника Кротова: мрію треба здійснювати впродовж року. Кілька днів про це думаю. І от сьогодні зрозумів, що він має рацію.

Юрій, 28 років, Київ


У статті про багатодітну матір вразила фраза: день тягнеться як рік. Коли моя донька Таня була маленька, коштів сидіти з нею вдома не було. І я, і чоловік працювали. Платила сусідській бабусі, щоб доглянула після дитсадка. Я за спеціальністю викладач англійської мови. Пам'ятаю, відчитаю чотири пари в училищі, а начальник додому не відпускає. Каже, іди на політінформацію. І тримав до восьмої вечора. А в мене серце кров'ю обливалося - як там дитина, чи нагодували? Це подвиг - нагодувати, вдягнути, вивести в люди сімох дітей. Особливо у нашій країні.

Світлана Павлівна, 65 років, Київ


Вдала, смішна і актуальна стаття про чоловічу логіку. Із фрази: "Якщо ліфчик на застьожках брудний, значить ніряха, ліниться попрати і помити спину" довго сміялася.

Нея, 24 роки


Було б цікаво прочитати про "героїню місяця", як про матір. Моя мама мала сімох дітей, але часи були не ті: можна було і ремнем дати, і в куток на гречку поставити. А як вона дає собі раду? Із попередніх номерів запам'яталися жінки з в'язниці. Жінка завжди хоче бути красивою. Ту, що подругу вбила, не взяв би до себе. А ту, що наркотиками торгувала, якби погодилася, прийняв би. Хочу попросити контактів, якщо можна.

Василь, 58 років, колишній вчитель праці, ДПЮ і фізкультури

Зараз ви читаєте новину «Вийшло 13 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути