Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2010 11:01

Сергія Михальчука навряд назвав би фотохудожником

 

Коли оприлюднювали програму про витрати на лікування керівного складу держави, показав би депутатам онколікарню з хворими дітьми. За 19 мільйонів гривень скільки б життів можна було врятувати!

Віталій БОНДАР, 43 роки, Черкаси


Коли прочитала про те, які в Львові через блискавку задимівся трамвай, а бідолашній жінці-водієві ніхто не допомагав, подумала: якби мене ґвалтували в людному місці, ніхто би теж не заступився. Хіба що, почали б знімати на мобільні телефони, щоб потім загрузити в YouTube і дружно обговорити. Жінки, учіться прийомам карате, бо захисту та допомоги від людей чекати марно!

Ірина, 22 роки, Вінниця


Сергія Михальчука навряд назвав би фотохудожником. Шукає свою фактуру в Африці, а в нас не вміє. Набагато легше знайти якусь екзотику, ніж справді глибокий сюжет у сірій навколишній дійсності.

Анатолій, 47 років, Червоноград Львівської області


Раніше думав, що тільки чоловіки за секстуризмом їздять. Якби знав куди треба їхати, найнявся б.

Олег, 34 роки, Мукачеве Закарпатської області


Чоловік прочитав матеріал про жиголо й сказав: "Мужикам усе-таки важче в світі живеться. Жінці-повії давай гроші і бери, що треба. А чоловік ще повинен хитрувати,  завойовувати увагу". А я згадала, як у гуртожитку педагогічного університету, де жила в студентські роки, хлопці розкошували. Поділили територію на "сектори". До одних дівчат ходили на борщі, до інших за солодощами, за чистими сорочками, конспектами й рефератами. Деякі студентки лишали їх у себе на ніч.

Валентина КРАВЧЕНКО, 32 роки, Полтава


Одногрупниця подруги третій рік поспіль їздить до Єгипту. Каже, знайшла там свою любов. Показувала фотографії - сама маленька й некрасива, а чоловік високий накачаний красень. Згодом зізналася, що скрізь за нього платить.

Катерина, 23 роки, Київ


Хоч і кажуть, що мода змінюється й популярними стають дівчата з округлішими формами, але чомусь модельєри досі обирають худих. Моя 17-річна донька теж мріє стати моделлю. За останній рік схудла на 12 кілограмів - шкіра й кіски. Кажу їй, що модельєрам потрібні нормальні дівчата, а вона принесе кілька обкладинок і розказує, що я в цьому нічого не тямлю. Довела себе до того, що має гастрит і коліт, не може пробігтися по вулиці, бо болить серце. Вона ж інвалід. Учитися не хоче. Каже піде в університет, коли стане старою - у 22 роки.

Валентина ВОЛОЩУК, 40 років


Не хотіла б, аби донька пішла в модельний бізнес. Хоч і великі гроші, й слава, а воно того не варте. Вмирають від наркотиків і виснаження просто на подіумах.

Галина, 53 роки, Чернігів


Ярмарок у Сорочинцях - вже не те торжище. Раніше туди їхали за враженнями, подивитися концерти, повеселитися. А тепер на кожному кроці намагаються всучити якийсь непотріб, дорожчий у кілька разів, ніж на звичайному ринку. Позаторік купив онукові сумку, вишиту гуцульськими узорами. І тільки вдома розгледів, що на етикетці було написано Made in China.

Олексій КОШОВИЙ, 63 роки, Полтава

 

Зараз ви читаєте новину «Сергія Михальчука навряд назвав би фотохудожником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути