середа, 17 жовтня 2018 11:29

"Олігархи сподіваються повернути вплив на рішення в країні, який мали раніше"

Лідер "Батьківщини", колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко цього року щонайменше двічі зустрічалася з олігархом Віктором Пінчуком. У квітні й вересні розмовляли в одному і тому ж місці в Києві, пізно ввечері, дізналися журналісти програми "Схеми"

  Тарас ЧОРНОВІЛ,  54 роки, колишній народний депутат
Тарас ЧОРНОВІЛ, 54 роки, колишній народний депутат

Тимошенко і Пінчука поєднує прагнення до влади. Але роз'єднує значно більше. Віктор Михайлович не просто зять Леоніда Кучми, а і його затятий захисник. мстиво ставиться до людей, які критикували тестя. Тимошенко на початку 2000-х постійно протиставляла себе тодішньому президентові. Пінчук такого не забуває. Так само Юлія Володимирівна добре пам'ятає, що вперше потрапила в тюрму при Кучмі, а телеканали його зятя жорстко били по ній.

ЗАРАЗ вона може пообіцяти лояльність до українського бізнесу ПІНЧУКА.

Після перемоги на виборах – ДОМОВИТИСЯ З ПУТІНИМ про зняття санкцій та обмежень щодо ЙОГО продукції. А він збільшить присутність Тимошенко в топових ефірах і новинах. Своє нейтральне ставлення до президента Порошенка й інших її опонентів може змінити на негативне.

ОЛІГАРХИ сподіваються повернути вплив на рішення в країні, який мали раніше. Бо НИНІ участь Пінчука зведена до нуля. Коломойський перебуває у глибокій опозиції. Ахметов шукає способи відбілитися на Заході. Після Майдану політичні рішення в державі ухвалюють без оглядки на позицію олігархів

Зараз ви читаєте новину «"Олігархи сподіваються повернути вплив на рішення в країні, який мали раніше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути