середа, 21 березня 2012 18:04

Найвідоміші двійники знаменитостей

12 березня в Ташкенті помер двійник Адольфа Гітлера - 64-річний кінокритик Олександр Шишкін. Наприкінці грудня він посковзнувся, зламав руку й ногу. Понад два місяці провів у лікарні, кілька останніх тижнів - у реанімації. У 1990-х Шишкін подався з Ташкента в Москву, де знявся у фільмі "Гамлет із Сузака". За сюжетом стрічки, Гітлер не гине, а тікає в казахські степи, де відкриває ресторан. Пізніше Шишкін виступав у складі треш-метал-гурту "Корозія металу", який, зокрема, співав "Ніхт капутен, ніхт капітулірен".

2001-го повернувся в Узбекистан, жив у маленькій квартирі. Отримував пенсію в 17 доларів, харчі часто давали сусіди. Гостям показував свої фото в образі фюрера, декламував його промови. Дружина від нього пішла. Шишкін казав, що заплатив особистим життям за кар'єру Гітлера.

1. Вінницького бухгалтера Євсея Лубицького відібрали 1935-го співробітники НКВС - щоб виконував роль двійника Йосипа Сталіна. Лубицького відвезли на підмосковну дачу. Йому пошили копії костюмів вождя, навчили курити люльку, говорити й жестикулювати, як Сталін. Вождеві двійник сподобався. Відправляв замість себе в театри. Одного разу Євсей Лубицький приймав делегацію швейцарських шахтарів. 1952-го його заарештували. Випустили після смерті Сталіна. Двійник поголив вуса й утік у Середню Азію. Пережив оригінал на 27 років.

2. 48-річний Ло Юаньпін живе на сході Китаю й дуже схожий на Володимира Путіна. У рідному селі Лунцзюй його прозвали "брат Путін". Двійника знайшов китайський журналіст, який приїхав у село робити репортаж. Після цього Юаньпін став знаменитістю, дав кілька інтерв'ю. Але, як і раніше, вирощує рис у полі. Мріє покинути село й вести власне шоу. Сподівається, що завдяки схожості на російського лідера йому буде легше знайти дружину.

3. Лондонець 43-річний Вільям Чон - двійник Кім Чен Іра. Вільям працює сантехніком у готелі. Крім схожого обличчя, має такий самий зріст, як у покійного північнокорейського диктатора - 163 см. Недавно знявся в рекламі мобільних телефонів. Грав Кім Чен Іра, який планує військове вторгнення. Досі неодружений.

4. Індонезійський фотограф 34-річний Ільхам Анас дуже схожий на президента США Барака Обаму. Ільхам живе в місті Джакарта, де колись ходив до школи справжній Обама. Працює фотографом у місцевій газеті. Спочатку з ним фотографувалися друзі, й розсилали знімки знайомим "Я й Обама". Тоді Ільхам прославився, взявши участь в індонезійському телешоу двійників. Насправді двійник американського президента - людина сором'язлива. Каже, радий, що на нього звернули увагу, але іноді хочеться, щоб її було менше.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміші двійники знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути