середа, 25 квітня 2012 18:18

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Ненависть Фаріон руйнівна для України і для неї самої. Якщо продовжуватиме жити в цьому істеричному стані, то в найкращому разі закінчить у психлікарні.

Богдан

Не можна не відзначити низки недоречностей у висловлюваннях пані Фаріон. Вона закликає вчитися у поляків патріотизму; тим часом її політична сила протидіє відновленню цвинтаря "Польських орлят" у Львові. Оголошуючи російську мовою окупанта,  Ірина Фаріон  робить окупантами мільйони російськомовних українців, зокрема й тих, які є патріотами України. Говорячи так, вона фактично повторює й підтримує тезу Путіна про те, що Росія там, де російська мова. Пані Фаріон запекло засуджує комуністів, але її власна ідеологія - наскрізь тоталітарна.

Сергій

Була свідком, як один чоловік задав Ірині Фаріон незручне питання про "Свободу", то вона одразу почала звинувачувати його в антинаціональних настроях. Сказала навіть, що він не має права жити в Україні, якщо так думає. Про мову вона говорить багато чого правильно. Але хіба такі люди зможуть об'єднати Україну? В неї одне: "Не подобається - то геть звідси". Прямо як Жириновський у Росії.

Марина ПОЛІЩУК, 51 рік, Вінниця

Знайомий художник у 42 роки кинув жінку з трьома дітьми, почав жити з 20-річною студенткою. Зайнявся спортом, щоб бути в тонусі, альпінізмом, за коханкою на край світу ледве не їхав. Але з жінкою не розлучався, дітей підтримував фінансово. Вистачило його на два роки. Казав, що за цей час постарів років на 10 - від нервів та напруження.

Михайло, Львів

У мене зараз криза 30 років. Боюся навіть день народження святкувати. Немає сім'ї, власної квартири, непостійна робота, за плечима три невдалі романи, ще й  на 10 кілограм поправилася. Боюся навіть уявити, що буде зі мною в 40.

Галина, 29 років

Двоюрідна сестра знайомої через кризу середнього віку збожеволіла. Спочатку впала в депресію, потім казала, що чоловік і син намагаються її вбити. Проводила  ритуали, які сама вигадала, спалила половину одягу, в якому, начебто, жили біси. Місяць пролежала на дурці. Зараз втихомирилася, стала віруючою, всюди носить із собою молитовник. Як хто не так гляне в її бік, починає молитися.

Олег, 25 років, Полтава

Сусідка льодом обличчя протирає, приймає холодний душ, загартовується. У квартирі в неї навіть улітку прохолодно. Начиталася, що в холодних країнах жінки виглядають молодшими.

Олег, 25 років

Колега розлучився в 38. Пофарбував волосся, одягається по-молодіжному. Жінки в офісі думають, що він став геєм.

Сашко

Ніколи не мала довгих нігтів. А раз із подругою вирішили відпустити. У мене нігті ламкі, відшаровуються. Вітаміни пила, всякі засоби для зміцнення наносила. Але нігті все одно ламалися. Пішла в салон і за 400 гривень наростила на 2,5 сантиметри. Нафарбувала яскраво-червоним лаком, щоб усім в очі впдали. На дні народженні у брата познайомилася з дуже симпатичним хлопцем. Учився на останньому курсі юрфаку, підробляв адвокатом. Провів мене додому, але більше не телефонував. Через брата дізналася, що йому не сподобався мій манікюр. Вирішив, що дівчина з таким - лінива й несерйозна.

Лілія КУРУС, 25 років, Львів

Як небо від землі далеко, так попи далекі від Ісуса. Син Божий ходив пішки, нині священики - на джипах. Гроші беруть від народження до смерті.

Сергій

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути