середа, 01 лютого 2012 18:26

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

 

Була моделлю. При зрості 172 сантиметри важила 50 кілограмів. Коли вийшла заміж, три роки не могла завагітніти. Потім мала підряд п'ять викиднів. Їздила лікуватися до Києва, Угорщини. В Ужгороді одного разу потрапила на застілля з одним місцевим гінекологом. Він порадив набрати хоча б 7-8 кілограмів, бо організмові не вистачає ресурсів на дитину. Сказав, щоб виносити, жінці потрібен мінімальний целюліт. Набрала 12 кілограмів. Тоді завагітніла й щасливо народила. Зараз важу 65, здоров'я ідеальне.

Христина, 29 років,Ужгород

 

 

Моя мама все життя сидить на дієтах. Кілька років тому зробила підтяжку обличчя. Тепер хоче жир із живота забрати. Питаю: навіщо ти себе мучиш? А вона: "Не хочу старшою за твого батька виглядати". Мамі - 57, татові - 58. Недавно дзвонить тато, жаліється на маму. Порадила йому не зважати. Вже хотіла класти трубку, як він питає: "А чоловічий крем від зморшок є?"

Ілона КАНІНЕЦЬ, 30 років, Львів

Колишній хлопець ненавидів повних людей. Сам був спортсмен. Міг підійти на вулиці до повної дівчини й сказати: "Ти себе в дзеркало бачила? Тебе ж ніхто не захоче - худни".

Мар'яна, 26 років, Турківський район Львівської області

 

 

Знайома поетеса спеціально не хоче худнути. Каже, подобається собі така, як є. Їй 28, ще не мала жодного хлопця. Любовні баталії тільки в рядках віршів, сама собі відправляє есемески.

Дмитро, 24 роки

 

 

Торік побував у Росії. Над Путіним і Медведєвим там кепкують не тільки в Москві. У Тамбові й Вологді голосували за опозиційних кандидатів. А провели тих, кого дозволив губернатор. Як і в Москві, виходили протестувати. Без результату. Розпитували, чи можна знайти роботу в Україні. Хочуть емігрувати сім'ями.

Сергій, 38 років, Київ

 

 

Півроку працював у Гонконзі, заробив на двокімнатну квартиру в Києві. Але мусив повернутися додому, бо на тілі з'явився  висип. Водянисті пухирі лопаються, виникають нові. Уже й печінку чистив, і на грязі ходив. Протиалергійні постійно п'ю. На лікування  витратив 15 тисяч доларів.

Денис, 36 років,  Донецьк

 

 

Піскун ще, мабуть, не зовсім грішний. Знаю  одного чоловіка. Він із друзями поїхав до Гробу Господнього. Хотів прикластися й помолитися, а його якась сила просто відкинула. Дуже злякався. Приїхав додому, все покинув і став священиком.

Світлана, 29 років

 

 

Ходив у неділю дивитися "Той, Хто Пройшов Крізь Вогонь". Виходжу з залу за парочкою. Вона каже йому: "Невже по-нормальному не можна озвучити. Шо за дурне слово - тутешній? Сказали б - мєсний. Це всім понятно".

Євген, 38 років

 

Наснилося, що поспішаю на своє весілля в напіводягненій сукні. Знаю, що це до хвороби. Наступного дня поїхала у відрядження за 150 кілометрів від дому. Там на 15 хвилин втратила свідомість. Різко заболіло серце й потемніло в очах.

Тетяна, 27 років, місто Калинівка Вінницької області

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути