Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2012 13:06

СБУшники вдерлися до луганських пенсіонерів-інвалідів, вимагаючи видати контрабандистів

СБУшники вдерлися до луганських пенсіонерів-інвалідів, вимагаючи видати контрабандистів
Рано вранці у двір до пенсіонерів проникли невідомі озброєні особи. Фото: sannews.com.ua

Сьогодні близько 5 ранку працівники Харківського УСБУ увірвалися у будинок літнього подружжя в селищі Ізварине Краснодонського району, Луганської області. Про це повідомив адвокат Ігор Чудовський, пише Полеміка.

За його словами, рано вранці у двір до пенсіонерів проникли невідомі озброєні особи. Вони зламали паркан, обшукали все подвір'я і будинок. Погрожували господарям, звинувачували їх у приховуванні контрабандистів і вимагали видати злочинців. Нікого не знайшовши, оточили будинок. Облога житла продовжується і в даний момент. При цьому вони не пред'являли жодної постанови суду про обшук. Невідомими, за попередніми даними, виявилися співробітниками харківської СБУ, які проводять якусь операцію у Луганській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція влаштувала обшуки в київських офісах компанії "Фокстрот"

Господиня дому - інвалід 2-ої групи, їй стало зле, піднявся тиск. Адвокати викликали їй "швидку допомогу".

"Жителі селища в шоці, самі розумієте, автоматні черги о 5 ранку в селищі. Думали, війна почалася. Намагалися викликати міліцію, але у Краснодонському РВВС, коли дізналися, хто проводить операцію, приїхати спочатку відмовилися. Група виїхала на місце події тільки після нашого дзвінка в УМВС України в Луганській області та в центральний офіс МВС", - розповів Чудовський.

Він також додав, що на даний момент відомо про затримання двох невідомих водіїв, одного з них побили і зажадали відігнати його машину з вантажем до кордону.

"Ми маємо намір звертатися у прокуратуру і вимагати притягнення виконавців незаконного обшуку до кримінальної відповідальності", - заявив адвокат.

Зараз ви читаєте новину «СБУшники вдерлися до луганських пенсіонерів-інвалідів, вимагаючи видати контрабандистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути