вівторок, 08 червня 2021 11:02

Ледь не задушили: експодружжя влаштувало розбірки за доньку

Ледь не задушили: експодружжя влаштувало розбірки за доньку
У Харкові побилося подружжя, яке розлучається. Розбірки влаштували за дитину і ледь її не задушили. Фото: скріншот із відео

У Харкові побилося подружжя, яке розлучається. Дитину ділили так, що ледь не задушили.

У бійці також брав участь свекор жінки. Відео сімейного конфлікту виклали в мережі. На кадрах видно, як чоловік схопив дитину й тримає її щосили, а жінка намагається її забрати. Дівчинка плаче, утім, батьків це не зупиняє і вони продовжують її шарпати.

У результаті очевидці повідомили про конфлікт між подружжям до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розлучення і судова тяганина за дітей: адвокат дав цінні поради

"Між 39-річним чоловіком і жінкою, які збираються розлучатися, виник конфлікт з приводу того, з ким залишиться їхня малолітня дитина. Під час конфлікту за жінку заступився 38-річний чоловік, до якого вона звернулася по допомогу. Надалі він звернувся до управління поліції із заявою про те, що його побили. Своєю чергою 39-річний батько дитини написав заяву про те, що 38-річний чоловік застосував стосовно нього сльозогінний газ", - розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

Слідчі відкрили два кримінальні провадження, справи розслідують як умисне легке тілесне ушкодження. За це загрожує до одного року виправних робіт.

З'ясовуються всі обставини конфлікту.

Віталія Єфіменко з Коростеня на Житомирщині майже два роки боролася за доньку Олександру. У травні дівчинці виповнилося 4 роки. Жінка не бачила дитину, відколи її викрав колишній чоловік Володимир Єфіменко. З того часу він не повертав доньку й не дозволяв бачитися, попри судові рішення.

Зараз ви читаєте новину «Ледь не задушили: експодружжя влаштувало розбірки за доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути