пʼятниця, 24 лютого 2017 17:58

Боржник із сокирою загнав на стовп електрика і розгромив його автомобіль
11

Фото: Новости N

Учора в місті Новий Буг Миколаївської області, чоловік кидався із сокирою на працівників "Миколаївобленерго", які приїхали відключати електрику за борги.

Розгромив їх службовий автомобіль, повідомляють "Новини N".

Електрики місцевого відділення обленерго на автомобілі "УАЗ 452" приїхали до приватного будинку на вулиці Червоний Орач. Один з електриків спробував поспілкуватися з господинею будинку, однак та не вийшла з хати.

Другий працівник, надівши металеві "кігті", збирався піднятися на стовп для відключення електрики. У цей момент, розмахуючи сокирою, вискочив дорослий син господині. Один працівник встиг втекти, а другому довелося сидіти на стовпі.

"Я ніколи так швидко не лазив", - передає видання слова потерпілого.

Він просидів на верхотурі півгодини. Коли нападник пішов у будинок, електрики повернулися до службового автомобіля. Але хуліган знову вибіг із сокирою. Працівники встигли втекти. Тоді він почав бити "УАЗ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок демобілізованого атовця відрізали від електропостачання

Дебош припинили співробітники Новобузького відділу поліції. Мати і син були затримані та доставлені в райвідділ. Там з'ясувалося, що раніше син господарки будинку порубав сокирою мопед сусіда.

З 1 березня подорожчає електроенергія для населення. До 100 кВт платитимуть 90 коп. замість нинішніх 71,4 коп. Від 100 кВт коштуватиме 1,68 грн. Це п'ятий і останній етап зростання тарифів. Почали їх підвищувати з 1 квітня 2015-го.

"70 відсотків споживачів тепер платитимуть за світло за максимальним тарифом - 1,68 гривні", - каже 40-річний Дмитро Марунич, співголова Фонду енергетичних стратегій.

Чиновники заявляли, що після п'ятого етапу тарифи стануть економічно обґрунтованими.

Зараз ви читаєте новину «Боржник із сокирою загнав на стовп електрика і розгромив його автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути