Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2016 19:49

Будинок демобілізованого АТОвця відрізали від електропостачання

Будинок демобілізованого АТОвця відрізали від електропостачання
InfoKava.com

Учасник АТО Олександр Маслов з села Воздвиженське Ямпільського району Сумщини після повернення з війни застав будинок знеструмленим. Електрики відрізали електропостачання через борги.

"Чоловік проживав з бабусею і материним братом. Коли отримав повістку, не задумуючись пішов на війну. Бабуся померла, в будинку залишився жити дядько військового. Він пиячив і перебивався тимчасовими заробітками. За спожиту електроенергію не платив. Коли РЕМ приїхав до них додому, нікого не було. Вони й обрізали" - розповідає Gazeta.ua голова села Микола Козюля.

Чиновник заявляє, АТОвцю увімкнуть електроенергію. Борг йому не доведеться повертати.

"У липні 2014 року жителька вказаного будинку Марія Тимошенко померла. Відтоді електроспоживання припинилося. Лише торік, у грудні працівники ПАТ "Сумиобленерго" припинили електропостачання будинку. Власники чи спадкоємці не зверталися, щоб переоформити договір на електропостачання. За даною адресою споживач Олександр Маслов не зареєстрований і з ним відсутні будь-які договірні відносини. Якщо він укладе його, то постачання електроенергії відновлять" - пояснює керівник прес-служби ПАТ "Сумиобленерго" Світлана Паламарьова.

"Додатково з сільського бюджету виділили йому як і решті 5 тисяч гривень для вирішення соціально-побутових умов та на оплату житлово-комунальних послуг. Дров у нього трохи є. Але повідомив мені, що вже не бажає там жити. Хоче знайти собі невеликий будинок в іншому селі" - додає сільський голова.

Читайте також: АТОвець задекларував 18 мільйонів готівки

Зараз військовослужбовець поїхав гостювати до тітки у місто Шостка. Коли отримає документи і статус учасника бойових дій, його відправлять у центр реабілітації учасників АТО.

Демобілізованих військовослужбовців, звільнених у запас, зарахують до оперативного резерву першої черги. Перед тим, як вони їдуть додому, їх забезпечують харчуванням та комплектом польової форми одягу за сезоном.

Зараз ви читаєте новину «Будинок демобілізованого АТОвця відрізали від електропостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути