Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2012 23:53

3-річна Арина Своріна впала з третього поверху магазину

8 листопада херсонка Юлія Своріна з дворічною донькою Ариною пішли до торгівельного центру "Адмірал" - за покупками. У Херсоні він розташовується на проспекті Ушакова, 47.

На третій поверх торгівельного центру, де розташовані магазини одягу та взуття, мама з донькою піднялися на ескалаторі. Між виходом з ескалатору та поручнем - дірка розміром до 30 сантиметрів. Дитина спіткнулася і випала через неї. Дівчинка впала на сходи першого поверху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Софії Хомутової немає перенісся

Зараз Арина знаходиться у комі. Її стан критично важкий. Найбільш постраждала голова. Дитина – на штучній вентиляції легень.

У торгівельному центрі "Адмірал" ситуацію поки не коментують. За словами батьків дитини, адміністрація намагається приховати факт порушення правил експлуатації. Після того, як дівчинку госпіталізували, з камер відеоспостереження зникло відео.

Неофіційно охоронці торгівельного центру кажуть, що мати посадила дитину на перила та намагаючись сфотографувати її, не втримала. Мати цей факт категорично заперечує та обурюється тим, що відео з камер зникло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти продають свої малюнки, щоб зібрати гроші на операцію Інні Варич

"Я б посадила на перила ескалатора когось з охоронців і подивилася би, якби вони там сиділи і фотографувалися. – Прокоментувала Юлія. – У міліції кримінальної справи не відкрили, натомість провину хочуть повісити на мене. В адміністрації торгівельного центру також звинувачують мене. Ніхто навіть не потелефонував, аби запитати, як моя дитина після того випадку. Ми змушені були звернутися до адвоката".

Цікаво, що навіть після важкої травми Арини, адміністрація до сих пір не закрила проєм між поручнем та ескалатором.

Родина Своріних просить про допомогу.

Реквізити:

Банк "Аваль"

Номер картки: 4149531853373320

Своріна Юлія (мама Арини)

Зараз ви читаєте новину «3-річна Арина Своріна впала з третього поверху магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути