середа, 29 січня 2014 15:12

Відеозвернення до тітушок їхньою мовою

  Так пояснюють слово "Тітушка", що вже набуло жіночого роду,  на антимайданівських сайтах
Так пояснюють слово "Тітушка", що вже набуло жіночого роду, на антимайданівських сайтах
В інтернеті з'явилося відео, на якому середнього віку чоловік спокійним тоном, використовуючи тюремну лексику, пояснює політичне становище в Україні. У 5-хвилинному ролику він звертається до людей, яких влада наймає для протидії демонстрантам.

"Привіт, братва. Постараюся думку свою виражати коротко і ясно, без зайвих понтів для приїжджих. Уявіть, що Україна - це сім'я велика, нормально вкалує на общяк. Братва вибрала донецького "смотрящего", - каже він, в перекладі на українську. Розказує, як "батя" потім "пошел по беспределу" і не давав себе надоумити. А потім ділиться думками про роль тітушок і її для них наслідки:

"Барыгам налог влупил... Братва поднялась на сходняк, хотела его образумить, розрулить ети непонятки. ... Что же в это время делаете вы? Стали на защиту крисятничества. И не бесплатно, а за бабло из нашего общака... Не мне вам рассказывать, как беркута ломают наших мужиков на зонах. Выхватывают из хат и используют в качестве груш боксерских, отрабатывают на них свои удары, приемы. А вы прыгаете с ними рядом, разгоняете мужиков, баб. Вы что, пацаны? Все же снимается на видео. Куча журналистов, малолеток с телефончиками. Все ваши хари уже нарисованы давно везде на портретах... Думаю, ни один из вас не хотел бы после всего, когда вас знайдут, проехаться на машине. В лес. В багажнике. Возможно даже, в разных сумках, клетчатых... Так вас могут просто закрыть. Просто посадят. И что будете объяснять на зоне мужикам? Что хотели просто помочь "Беркуту"? ... Подумайте, нужно ли вам это", - прощається і вимикає камеру.

Видео - находка. Простые пацаны хавают идею на ура!

В інтернеті запис гуляє як "звернення до прихильників зека на його мові". Одна з патріотичних спільнот в інтернеті його поширила з такою підводкою:

"Хлопці! Дуже важливо знайти з Тітушкамі спільну мову! Вони теж люди і більше того - наші співгромадяни! НАМ З НИМИ ЖИТИ! А значить з ними потрібна робота. Ось тільки говорити з ними потрібно простою дворовою мовою. На цьому відео мужик дуже просто і доступно пояснює тітушкам, чому вони не праві: це ролик повинен бути переглянутий значно більшу кількість разів, щоб хоча б щось зрушилося у свідомості "Тітушок", а також простих інертних роботяг. Поширення цього ролика це робота велика й копітка. в інтернеті теж можна бути корисним Майдану! Будь ласка, максимально розповсюдьте це відео в місцях скупчення Тітушок тощо. Це групи з серії "Анти-майдан", "Беркут" (їм теж буде корисно послухати), проросійські спільноти, різні "спортивні групи". Дуже важливо, що тут до них звертається Авторитетний для них чоловік і каже доступною саме їм мовою! Відео - знахідка. Прості пацани хавають ідею на ура!"

Раніше з'явилась інформація, згодом передрукована в пресі, що всі затримані за боротьбу з режимом, трактуватимуться в тюрмах як "політичні" ув'язнені:

"Титушкам" на заметку. Есть информация из-за забора. Авторитетные люди объявили по СИЗО и зонам Украины "майданцев" – политическими, вне "мастей" и запретили любой наезд на них, а только поддержку куревом и продуктами. Что касается так называемых "титушек". Любое сотрудничество с мусорами расценивается как "контакт кумовской" поэтому они объявляются "козлами", - йдеться в повідомленні, яке, кажуть, поширилося з Харкова.

Нагадаємо, після захоплень облдержадміністрацій на Сході України, в багатьох містах саме найняті молодики за допомогою палиць і пістолетів розганяли мітингарів.

Зараз ви читаєте новину «Відеозвернення до тітушок їхньою мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути