пʼятниця, 30 березня 2018 05:45

У Козятинському училищі навчають нових професій

Автор: фото надане Козятинським училищем залізничного транспорту
  Викладачі Козятинського міжрегіонального училища на Вінниччині отримали відзнаки на міжнародній виставці ”Сучасні заклади ­освіти”
Викладачі Козятинського міжрегіонального училища на Вінниччині отримали відзнаки на міжнародній виставці ”Сучасні заклади ­освіти”

15–17 березня 2018 року відбулася головна подія освітньої галузі України — дев'ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та сьома міжнародна виставка освіти за кордоном "World Edu".

Козятинське міжрегіо­нальне вище професійне училище залізничного транспорту є постійним учасником цього заходу. Також у виставці взяли участь навчальні заклади-партнери Познанської угоди з Польщі, Словаччини, Латвії, Молдови та Грузії. Така спів­праця сприяє популяризації України в Європі. Також у складі Асоціації навчальних закладів України залізничного профілю Козятинське училище нагороджене золотою медаллю за конкурсну роботу в номінації "Впровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань ­випускників". Така спів­праця з партнерськими навчальними закладами дає можливість реалізації кращих надбань в освітній галузі України та Європи.

— Ще з 2002 року Козятинське училище входить до асоціації "Освіта без кордонів", — розповідає директор закладу Андрій Стецюк. — Торік наша делегація побувала в Словаччині. Найбільше зацікавило навчання за Брюссельською програмою. Розроблену для спеціальності "Логістик" програму ми привезли до Козятина. Це нова цікава професія. У нашій країні цього не навчають, лише у вузах є спецкурс. Хочу впровадити таку робітничу професію в Козятинському училищі. Акредитувати її, внести до довідника професій.

В училищі постійно впроваджують нові технології, запозичені за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «У Козятинському училищі навчають нових професій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути