понеділок, 14 травня 2007 17:13

Салони краси роблять знижки

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  У салоні краси ”Актуаль” на вулиці Братиславській у Києві пропонують вертикальний солярій. Після нього засмага більш рівномірна
У салоні краси ”Актуаль” на вулиці Братиславській у Києві пропонують вертикальний солярій. Після нього засмага більш рівномірна

"Про красиву фігуру варто подбати заздалегідь, — радить менеджер салону краси "Катерина" на Подолі у Києві Олеся Потапова, 31 рік. — Тоді не доведеться мучити себе голодуванням за тиждень до відпустки".

У столичних салонах краси пропонують програму "Готуємося до літа". У неї входять видалення зайвого волосся — депіляція, солярій та програми для схуднення. Волосся на обличчі або ногах видаляють воском або лазерним приладом. Лазер діє майже безболісно. Але процедура набагато дорожча за віск.

— Мені робили депіляцію рук до ліктя, — розповідає киянка Валентина Козань, 24 роки. — Ходила на лазер в інститут доктора Богомолець два роки, щоб не прикриватися на пляжі рушником. Один сеанс коштує там 700 гривень. Але все волосся у мене не зникло і за 15 процедур. Лікар каже, що я маю генетичну схильність до оволосіння.

До літнього сезону волосся зазвичай прибирають під пахвами, на литках і в паховій зоні. Депіляція в цих місцях обійдеться у 1000 грн за сеанс. У косметологічних кабінетах також можна усунути лазером волосся із сідниць (450 грн) та пальців ніг (70 грн). Чоловіки можуть позбутися волосся по всьому тілу, крім голови, за 5 тис. грн.

Удесятеро дешевша процедура воском. У кабінеті естетичної косметології можна вкластись у 100 грн. Воскова депіляція ніг коштує 40 грн, паху (лінія бікіні) — 50 грн, під пахвами — 25 грн. Воскової депіляції вистачає на пару тижнів. Після лазера волосся не росте понад два місяці.

За замовлення понад 200 гривень дарують пляшку шампанського

— Їхати на море краще трохи засмаглою, — радить адміністратор столичного салону "Актуаль" на вул. Братиславській Олена Коритіна, 50 років. — Тоді не спечетесь у перший день відпочинку. Клієнткам раджу відвідувати солярій. Достатньо десяти сеансів по 5–7 хвилин.

У салонах краси пропонують горизонтальні або вертикальні солярії — для штучної засмаги. 5 хв. ультрафіолетової ванни лежачи коштує 7,5 грн, стоячи — 20 грн.

— У вертикальному солярії засмагають більш рівномірно, — запевняє адміністратор. — Тому тут достатньо п"яти сеансів.

Целюліту позбуваються за допомогою спеціального масажу. Результат з"являється після п"яти сеансів. Вартість одного — до 100 грн.

— Я за п"ять сеансів схудла на 7 кіло, — розповідає клієнтка салону "Актуаль" Юлія Симонова, 35 років. — До масажного салону ходила раз на тиждень. Антицелюлітний масаж — не з приємних. Масажист бере шкіру в складку і сильно розминає. Після першого сеансу в мене на м"якому місці синці були.

До масажу призначають ще й антицелюлітні креми. Салони краси й аптеки набір кремів продають по 100 грн.

Салони краси пропонують акційні знижки. Про них можна дізнатися в адміністратора. У салоні краси "Деліт" кожному відвідувачеві, який замовив послуг на понад 200 грн, дарують пляшку шампанського. Підтягнути стегна й живіт можна й у тренажерному залі.

— За кілька занять можна скинути 5–7 кілограмів, — розповідає тренер спортклубу "Пульс" біля метро Берестейська Олексій Кульпанов, 36 років. — Три заняття на тиждень упродовж місяця плюс дієта — і ви матимете очевидні результати.

Після заняття тренер радить піти в сауну. Це прискорить виведення жиру і шлаків.


Скільки КОШТУЄ підготовкА до літа, грн


 Депіляція воскова  115
 Депіляція лазерна  1000
 Солярій горизонтальний (10 сеансів)  75
 Солярій вертикальний (5 сеансів)  200
 Масаж антицилюлітний (5 сеансів)  500
 Набір антицелюлітних кремів
 100
 Місячний абонемент до тренажерного залу
 160-300
 Сауна (2 год.)  100-140
 Купальник  50-250
 Капці  25-70


Дешевий купальник розлізеться в басейні


Купальник для моря можна купити за 50 гривень.

— Але такий не можна брати в басейн, — застерігає 33-річна Анастасія Беркутська, продавець магазину "Спідо" біля станції метро Святошин у Києві. — Він розлізеться на другий раз. Усе через хлор. Фірмовий купальник коштує від 200 гривень, але його в басейні і на 10 років вистачить.

Цьогоріч купують яскраві купальники, кольору морської хвилі та помаранчеві.

Зараз ви читаєте новину «Салони краси роблять знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути