четвер, 06 грудня 2007 19:34

Глядачам телешоу роздають дисконтні картки

Автор: фото: ”Камеді клаб ЮА”
  На зйомки телешоу ”Камеді клаб ЮА” прийшли співак Олександр Пономарьов (у центрі) і його дружина Вікторія (зліва)
На зйомки телешоу ”Камеді клаб ЮА” прийшли співак Олександр Пономарьов (у центрі) і його дружина Вікторія (зліва)

Киянка Катерина Бойченко, 25 років, побувала на зйомці телепередачі "Камеді клаб ЮА ". Зустріла там знаменитостей.

— Зйомку влаштували в торговельному центрі "Глобус", що за монументом на майдані Незалежності, — розповідає Катерина. — На вечірку пішла з подругою. Розважалися півтори години. Усіх пригощали шампанським.

За столиком перед сценою сиділи Олександр Пономарьов із дружиною Вікторією, телеведучий із телеканала "1+1" Дмитро Шепелєв. На зйомках були Яна Клочкова, Павло Гудимов та Олексій Дівеєв-Церковний.

— На вечірках у "Глобусі" чудова атмосфера, — говорить Олександр Пономарьов, 34 роки. — Моя дружина Віка вважає, що це найкраща вечірка "Камеді" з тих, де ми були.

Сидячих місць у триповерховому атріумі "Глобуса" небагато, зауважила Катерина Бойченко. Їй із подругою дісталося місце за столиком, однак більшість глядачів стояли. На телешоу вони дивилися з балконів другого і третього поверхів.

— Мені найбільше сподобалися дуети "Добрий вечір" і "Штат Південна Панкота", — продовжує дівчина. — Виступали багато гумористів — усіх і не згадаю. Класні були пісні про київського мера.

Глядачам за столиками безплатно роздали журнали "10 днів" і дисконтні картки "Сіті клуб кард", за ними дають знижку від 2% до 20% у понад сотні столичних нічних клубів, магазинів, салонів краси, ресторанів і спортзалів.

Місця за столиком коштували 250 грн, стоячі — 100. Квитки Катерина Бойченко купила в театральних касах. Телевізійне шоу проводять у "Глобусі" щоп"ятниці о 22.00. У суботу — в "Арені" на Беcарабській площі. Там квитки коштують 150–750 грн.

Зараз ви читаєте новину «Глядачам телешоу роздають дисконтні картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути