На ринках Львова й Івано-Франківська свіжу редьку продають лише пучками. За в"язанку вагою 200–250 г просять 1,5–2 грн.
Столичні господині беруть помиті коренеплоди, без гички. Із таких приготувати салат можна швидше. За два тижні 1 кг почищеної редьки подешевшав на 2 грн. Великі коренеплоди продають по 8 грн, дрібні — по 6.
Найдешевше очищену редьку продають у Черкасах — по 4 грн за кілограм.
Вартість свіжої городини на ринках
Місто | Редька, грн/кг дрібна |
Редька, грн/кг велика |
Зелена цибуля, грн/кг |
Вінниця | 4,50 | 6 | 0,80* |
Донецьк |
7 | 8 | 8 |
Житомир |
5,5 | 6,5 | 9 |
Івано-Франківськ |
1,50* | 1,50* | 0,70* |
Київ |
6 | 7-8 | 1,5* |
Луцьк |
8 | 8 | 10 |
Львів |
2* | 2* | 1* |
Полтава |
5 | 6 | 2* |
Рівне |
8 | 9 | 10 |
Суми |
6 | 7 | 1,20* |
Тернопіль |
6 | 6 | 9 |
Ужгород |
1,90* | 1,90* | 0,80* |
Черкаси |
4 | 6 | 8 |
Чернівці |
9 | 10 | |
Чернігів |
7 | 8 | 6 |
*ціна за пучок
×
Коментарі