На ринках Львова й Івано-Франківська свіжу редьку продають лише пучками. За в"язанку вагою 200–250 г просять 1,5–2 грн.
Столичні господині беруть помиті коренеплоди, без гички. Із таких приготувати салат можна швидше. За два тижні 1 кг почищеної редьки подешевшав на 2 грн. Великі коренеплоди продають по 8 грн, дрібні — по 6.
Найдешевше очищену редьку продають у Черкасах — по 4 грн за кілограм.
Вартість свіжої городини на ринках
| Місто | Редька, грн/кг дрібна |
Редька, грн/кг велика |
Зелена цибуля, грн/кг |
| Вінниця | 4,50 | 6 | 0,80* |
| Донецьк |
7 | 8 | 8 |
| Житомир |
5,5 | 6,5 | 9 |
| Івано-Франківськ |
1,50* | 1,50* | 0,70* |
| Київ |
6 | 7-8 | 1,5* |
| Луцьк |
8 | 8 | 10 |
| Львів |
2* | 2* | 1* |
| Полтава |
5 | 6 | 2* |
| Рівне |
8 | 9 | 10 |
| Суми |
6 | 7 | 1,20* |
| Тернопіль |
6 | 6 | 9 |
| Ужгород |
1,90* | 1,90* | 0,80* |
| Черкаси |
4 | 6 | 8 |
| Чернівці |
9 | 10 | |
| Чернігів |
7 | 8 | 6 |
*ціна за пучок
×














Коментарі