пʼятниця, 13 вересня 2019 05:00

"Будинок проектували для комфортного проживання"

Автор: ФОТО НАДАНЕ КОМПАНІЄЮ ”АНДОРРА”
  Житловий комплекс ”Андорра” поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та передові технології. Розташований у мікрорайоні ”Центральний” на вулиці Смілянській, 122/3, у Черкасах
Житловий комплекс ”Андорра” поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та передові технології. Розташований у мікрорайоні ”Центральний” на вулиці Смілянській, 122/3, у Черкасах

— Декілька місяців із чоловіком безуспішно шукали недорогу сімейну квартиру в Черкасах. Траплялися некомфортні, або в поганому районі, або дорогі. Подруга порадила житловий комплекс "Андорра" в мікрорайоні "Центральний" на вулиці Смілянській, 122/3, у Черкасах, — каже 28-річна Оксана Федорчук.

— Вирішили розглянути цей варіант. Менеджер показав нам усі документи на оформлення. Наш юрист підтвердив, що забудовник діє в рамках законодавства. На оглядинах будинку одразу потішило, що він розташований за 10 хвилин їзди до центру. Поряд залізничний вокзал, ринок, лікарні, аптеки, школи, дитячий садок та парк Перемоги.

Будинок має автономне газове опалення.

— У кожній квартирі встановлюють двоконтурний газовий котел. Це дозволить економити на комунальних послугах і самостійно регулювати температуру, — додає Оксана Федорчук. — Будинок утеплений пінополістиролом і мінеральною ватою. Побудований із керамічної червоної цегли. Завдяки цьому влітку буде не спекотно, а взимку — тепло. Однокімнатні й двокімнатні квартири — ідеальний варіант для таких молодих сімей, як ми. Будинок поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та передові технології. Висота стелі в кімнатах — 2,6 метра. Для кращого освітлення в усіх квартирах передбачені великі лоджії з панорамними вікнами. Приємно здивувала ціна — 10,5 тисячі гривень за квадратний метр. Однокімнатну квартиру можна купити за 16 тисяч доларів. Нам запропонували розстрочку на рік.

Комплекс "Андорра" — третій об'єкт у Черкасах від забудовника. Вже збудовані й заселені комплекси "Сімейний" і "Сімейний Люкс".

— Житловий комплекс складається з п'яти секцій по 10 поверхів кожна. На першому поверсі будинку розташовується комерційна нерухомість, — говорить Оксана Федорчук. — Планування до­зволяє купувати кілька квартир та об'єднувати їх в одну. Двір — у незамкненому колі між секціями будинків. У ньому затишно, немає вітру. Мрію про те, що наша донька гратиметься на дитячому майданчику в дворі. А ми з чоловіком сидітимемо у відпочинковій зоні на лавочці. Навколо багато зелені, ростуть дерева, є газони. Доріжки заасфальтовані. Є парковка для авто й гаражні бокси. Помітно, що будинок проектували для комфортного проживання майбутніх мешканців.

Перша секція житлового комплексу буде введена в експлуатацію 2020 року.

ЖК "Андорра" розташований за адресою:

м. Черкаси, вул. Смілянська, 122/3

Тел.: 0(66) 05 05 044; 0(98) 205 05 04

andorra.ck.ua

Зараз ви читаєте новину «"Будинок проектували для комфортного проживання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути