пʼятниця, 18 жовтня 2019 06:26

Бідні роблять дорожчі покупки

— Комерцією почав займатися з 1991-го, коли з'явилися перші кіоски в Україні, — розповідає 48-річний Віктор Верхозін. Живе у французькому місті Арфльор.

— У Франції гроші заробляти значно важче, порівняно з Україною. Відрізняється податкова система, законодавство, організація торгової діяльності. Маю невеликий магазин. Дохід — стабільно середній. Не прагну його збільшувати. Мінімальна зарплата виходить чистими 1200 євро — майже 33 тисячі гривень.

Працюємо в магазині з дружиною Тетяною. Я консультую в залі, вона стоїть на касі. Продаємо все: голки, одяг, взуття, іграшки, статуетки, собачу їжу. Напрямок торгівлі обираю сам. У мене є комерційна жилка — відчуваю, на чому можна заробити. Часто заходить поговорити мер. Тут заведено серед чиновників спілкуватися без бар'єрів і зарозумілості. Клієнти є невисокого достатку і досить заможні. Помітив, що бідні люди часто роблять дорожчі покупки, на більші суми. Починаємо працювати о дев'ятій ранку. Із 12:00 маємо 2 години обідньої перерви. Потім відкриті до сьомої вечора.

Зараз ви читаєте новину «Бідні роблять дорожчі покупки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути