середа, 07 травня 2008 07:10

Юрія Ярмолюка вбили за компліменти

25-річного Віктора Наконечного із селища Степань Сарненського району Рівненщини затримали за побиття односельця Юрія Ярмолюка, 43 роки. Після бійки чоловік помер у лікарні.

— Віктор — найстарший син у багатодітній сім"ї. Має ще вісьмох братів та сестер, — каже інспектор Петро Немеришин з обласного управління міліції. — Час від часу їздив із батьком на заробітки за кордон.

Увечері Віктор прийшов із дискотеки. Дізнався, що його мати гостювала у знайомих. Там був Юрій Ярмолюк, розважав компанію жартами. Хлопцям здалося, що він залицяється до їхньої матері.

Вони попередили чоловіка, але той не відреагував. Тоді Віктор перейшов від погроз до бійки.

— Збив його кулаком, потім довго бив ногами. Мати намагалася відтягнути сина, але той не зважав, — каже Петро Немеришин.

Закривавленого Ярмолюка залишили лежати на підлозі в будинку сусідів. За деякий час він піднявся і пішов додому. Несподівано йому стало зле. Упав на дорозі біля паркану.

Непритомний пролежав до шостої ранку.

— У нього була забійна черепно-мозкова травма, побите обличчя і живіт, — веде далі Петро Немиришин. — Селяни викликали "швидку" та міліцію. Чоловік помер у лікарні.

— Він був спокійний, урівноважений. Усім жінкам компліменти робив, — каже 53-річна родичка загиблого Марія Гоч. — Юрій народився в Гощі, працював залізничником. Із дружиною розійшовся, жив з 22-річним сином Віктором.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Ярмолюка вбили за компліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути