четвер, 21 червня 2007 07:11

Юрій Думич пограбував тещу міліціонера

25-річного Юрія Думича з райцентру Костопіль Рівненської області затримали за пограбування місцевих пенсіонерок.

Упродовж кількох місяців парубок виривав сумки з рук літніх жінок. Обирав тих, хто не міг чинити опору. На чоловіків не нападав.

— Молодик підкрадався до жертви на темній вулиці, збивав із ніг і тікав із сумочкою, — розповідає слідчий райвідділу Дмитро Бородавко, 25 років. — Своїх жертв не бив, лише забирав із сумки гроші. Потім викидав трофеї в річку Замчисько. До речі, він мій однокласник.

Докладно описати нападника жінки не могли. Зауважили лише, що був високим, худорлявим, одягнутим у темну куртку. До того ж, усі жертви зверталися до міліції запізно — спершу приходили додому, жалілися сусідкам і родичам. Через дві години дзвонили до райвідділу.

Місяць тому грабіжник напав на тещу одного з працівників міліції. Украдену  сумку закинув на дах шкільного туалету. Жінка поскаржилася до райвідділу, за кілька тижнів нападника затримали.

Дев"ять місяців тому Юрій повернувся з виправної колонії, де відбував термін за схожі злочини. Хлопець оселився у своєї знайомої, бо батько заборонив йому з"являтися вдома. Роботи не знайшов, тому відразу взявся за старе. Викрадені гроші витрачав на їжу, хоча нечасто знаходив у сумках більш як 10 грн. Одна жертва мала в сумочці 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Думич пограбував тещу міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути