четвер, 03 липня 2008 07:08

Романа Романюка переїхав поїзд

1 липня у селі П"ядики Коломийського району на Івано-Франківщині поховали 25-річного Романа Романюка. Два дні перед тим чоловіка переїхав поїзд.

— Роман був спокійною й розумною дитиною, я його в школі математики вчив, — каже сільський голова, 59-річний Микола Германюк.

Роман Романюк працював на деревообробному підприємстві в селі. У родині був найстаршою дитиною. Після того як торік утопився в ополонці  батько, всі домашні турботи узяв на себе. Їздив до Києва на літні сезонні роботи. Працював на будівництві. Торік у столиці познайомився з дівчиною. Нещодавно привіз наречену познайомити з матір"ю.

Удень перед трагічним випадком молоді посварилися. Кохана Романа зібрала речі й поїхала. Романюк під вечір вийшов з хати. Пішов у бік колії, яка простягається за 200 м від будинку. О 19.30 перегоном Годи–Турка–Коломия рухався дизельний потяг.

Машиніст ще здалеку побачив людину на рейках, почав сигналити. Чоловік не відреагував. Поїзд збив Романюка та протягнув кілька метрів по колії. До приїзду медиків він був ще живим.  Через отримані травми Роман помер дорогою до лікарні.

У родині Романюків залишилося четверо малих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Романа Романюка переїхав поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути