Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2007 07:06

Родина Рикмасів поспішала на весілля

Четверо людей загинуло внаслідок аварії поблизу села Куликів Жовківського району Львівської області. На трасі Львів–Рава–Руська автомобіль "Фольксваґен Джета" зіткнувся з ГАЗом 24-ї моделі.

Водій "фольксваґену" 39-річний Михайло Рикмас їхав із дружиною Іриною, 34 роки, та синами — 15-річним Юрієм і Назаром, 12 років, із села Нова Кам"янка Жовківського району до Львова на весілля. Цього дня одружувався брат Ірини Степан.

— Вони спочатку вагалися, їхати автобусом, чи машиною, — розповідає секретар Новокам"янської сільської ради Євгенія Бап, 42 роки. — Але вирішили їхати машиною. Хотіли заїхати до Жовкви, аби квітів купити. До них в авто ще Ірин дядько підсів.

Рикмаси запізнювалися на урочисту частину весілля, тому Михайло перетнув суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки й виїхав на смугу зустрічного руху. У той час назустріч "фольксваґену" рухався ГАЗ-24, за кермом якого сидів 36-річний Степан Жимела.

Зараз ви читаєте новину «Родина Рикмасів поспішала на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути