Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 07:11

Продажі автомобілів "Ніссан" на Львівщині зросли на 110 відсотків

  Концептуальний дилерський центр ”ГалАвтосвіт”, офіційного дилера автомобілів ”Ніссан”
Концептуальний дилерський центр ”ГалАвтосвіт”, офіційного дилера автомобілів ”Ніссан”

Перший на Західній Україні концептуальний дилерський центр "ГалАвтоСвіт", офіційного дилера автомобілів "Ніссан" у Львові, відкрили минулого тижня. Центр розташований на об"їзнiй дорозi, поруч із будiвельним гiпермаркетом "Епiцентр".

— Із цього моменту можемо сказати, що "Ніссан" дійсно прийшов на Західну Україну, — каже на відкритті центру генеральний директор компанії "Ніссан Мотор Україна" Андрій Нестеренко. — Ми не хочемо цим центром дивувати когось. Головне його завдання — це зручність. Усе зроблено для того, щоб задовольнити потреби наших клієнтів.

До складу офіційної дилерської мережі "Ніссан Мотор Україна" входять 16 дилерських центрів у 13 містах країни.

— Ваш регіон для нас важливий, — продовжує Андрій Анатолійович. — В останні роки зростає значення Західної України як у суспільно-політичному, так і в економічному житті країни. Завдяки зусиллям нашого дилера "ГалАвтоСвіт" 2007-го продано 380 автомобілів "Ніссан". Порівняно з минулим роком зростання склало 110 відсотків. На Львівщині за перші п"ять місяців цього року продано майже 10 тисяч автомобілів. Це на 70 відсотків більше, ніж торік.

Комерційний директор нового центру Любомир Жеребецький пропонує екскурсію приміщеннями.

— Центр займає територію гектара, загальна площа приміщень — 3 тисячі квадратних метрів, — говорить. — Площа шоу-руму становить 600 "квадратів" і розрахована на 12 виставкових автомобілів. Перед автоцентром облаштовано 107 парковочних місць для нових машин. Загальна площа парковки — 5 тисяч квадратних метрів.

Любомир Романович розповідає, що площа станції технічного обслуговування дилерського центру — 900 кв. м. Сервісна зона має 11 постів для проведення ремонту та технічного обслуговування автомобілів, а саме: шість загальноремонтних постів, три з ремонту електрообладнання та два пости експрес-сервісу. Також є ще чотири пости для проведення робіт зі встановлення додаткового устаткування і три пости кузовного цеху, пост для прийому автомобілів, геометрії коліс і шиномонтажу, мийка. Ще на 350 кв. м розмістився склад запасних частин.

Каже, станція технічного обслуговування обладнана технікою провідних світових фірм-виробників:

— Діагностичне та шиномонтажне обладнання, техніку для геометрії коліс і балансування нам постачає німецька фірма "Бейсбарт". Підіймачі, розраховані на весь модельний ряд "Ніссан", — "Ротарі". У фірми "АФА" придбали витяжки, які повністю очищають приміщення від вихлопних газів.

До складу офіційної дилерської мережі "Ніссан Мотор Україна" входять 16 дилерських центрів у 13 містах України

Доки автомобіль ремонтуватимуть чи обслуговуватимуть, його власник зможе випити кави з тістечками, попрацювати з комп"ютером і навіть під"єднатися до Інтернету за допомогою Wi-Fi з"єднання.

— Але найбільша наша гордість — висококваліфіковані працівники. — веде далі Жеребецький. — У салоні працюватиме команда із 70 людей. Вони пройшли спеціальне навчання, тож ви можете сміливо довірити їм свій автомобіль.

— Ми створюємо нові стандарти ставлення до клієнтів, — каже генеральний директор компанії "ГалАвтоСервіс" Ярослав Хариш. — Наша співпраця з "Ніссан" розпочалася півтора року тому. Відтоді клієнтам видано понад 850 автомобілів, уклали контракти на постачання більше тисячі авто. Цей імпортер виробляє чітку, правильну і зрозумілу стратегію на ринку продажу й обслуговування машин. Люди, які обирають марку "Ніссан", будуть задоволені.

Для клієнтів концептуального дилерського центру "Ніссан" передбачені акції та знижки.

— Зараз діє знижка на автомобілі "Теана" чотири тисячі доларів, — каже Любомир Жеребецький. — Безпосередньо у салоні можна буде оформити кредит на авто.

Компанія "Ніссан Мотор Україна" виконує функцію імпортера і дистриб"ютора автомобілів "Ніссан" та "Інфініті" з квітня 2005-го. Відтоді обсяг продажів авто збільшився майже на 400%. До кінця року "Ніссан" відкриє концептуальні дилерські центри у Києві та Луганську. У планах компанії до 2012-го мати подібні автосалони у всіх обласних центрах України.

Зараз ви читаєте новину «Продажі автомобілів "Ніссан" на Львівщині зросли на 110 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути