понеділок, 16 квітня 2007 07:01

На Прикарпатті обрали "Міс Пенсійного фонду"

Автор: фото: Мирослав КУШНІРЕНКО
  22-річна Леся Дяків поправляє на голові корону ”Міс Пенсійного фонду” Івано-Франківської області
22-річна Леся Дяків поправляє на голові корону ”Міс Пенсійного фонду” Івано-Франківської області

П"ятнадцять дівчат змагалися на сцені івано-франківської філармонії за корону найвродливішої працівниці обласного управління пенсійного фонду.

Конкурсанток обирали на профспілкових зборах міських і районних відділень фонду. Дівчата мали в народному костюмі представити себе й колектив, продемонструвати свої таланти та вийти на подіум у вечірній сукні. Наймолодшій учасниці — 19 років, найстаршій — 29.

— Я сьогодні, мов принцеса на балу, а завтра — шлях мій на Голгофу: їду в Одесу здавати державний іспит із права, — весело щебече за кулісами довгонога білявка з Городенки 23-річна Оксана Цебрій. Дівчина п"ятий рік працює провідним спеціалістом-юристом у районному відділенні фонду, заочно навчається в Одеській юракадемії. Каже, що мріє потрапити на Віденський бал. На сцені почувається невимушено, кокетує, пускає бісики очима й повітряні поцілунки журі. Під час її виходу в куценькій чорній спідничці чоловіки помітно жвавішають.

— Як побачиш такі "ножки", то й про пенсію забудеш, — сміється голова журі 51-річний Петро Данилюк, начальник обласного управління фонду. — Я й гадки не мав, що в колективі стільки красунь. Усім ставив найвищі бали!

Підсумки підбивали на великій дерев"яній рахівниці, яку журі подарувала конкурсантка з Болехова Ольга Косило. У фіналі дівчина здобула титул "Міс Ніжність".

Про квіти першими згадали чоловік і донька Оксани Якимечко з Рожнятова. Коли мама співала про нерозділене кохання, 7-річна доня з великим букетом троянд вибігла на сцену. Після цього кілька чоловіків поспіхом вийшли із зали філармонії, а за півгодини повернулися з букетами для дружин, коханих і  співробітниць.

Найактивнішу групу підтримки привезла Люба Димарчук із Тисмениці, "Віце-міс Пенсійного фонду". "Міс Талант" Марта Балагурак із Косова сподобалася публіці веселими коломийками.

— А я свій костюм позичила у співробітниці Галини Матієк. У її селі Ясенів-Пільник усі костюми шиті блискітками, — Оксана Цебрій складає спідничку й безрукавку. — Таке вбрання коштує щонайменше 300 доларів.

Вечірні сукні конкурсантки позичали у знайомих продавців магазинів або брали на прокат у випускниць шкіл. 22-річна Леся Дяків, економіст відділу фінансового забезпечення обласного управління фонду, категорично відмовилася сказати, звідки на ній ніжно-рожева сукня без бретельок.

— Це комерційна таємниця, — зашарілася "Міс Пенсійного фонду", поправляючи на голові корону. Від організаторів переможниця отримала набір срібних виделок і ножів за 300 грн.

Підвищення по роботі та надбавок у зарплаті красуням не обіцяли.

— Головне, що нас показали людям, — каже 25-річна калушанка Галина Канчук.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті обрали "Міс Пенсійного фонду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути