Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 07:13

На інтернет-аукціоні щодня продають 250 товарів

Український інтернет-аукціон, розроблений у Львові, готується святкувати п"ятиріччя. Нині на сайті понад 60 тис. користувачів. Щодня тут продають 250 товарів. Можна купити все, крім зброї та наркотиків.

— Найчастіше на аукціон виставляють мобільні телефони, електроніку, книги та диски, — розповідає Ярослав Максимович, 33 роки, керівник проекту. — Хоча трапляються й неординарні речі. Наприклад, газон зі стадіону "Україна", номер телефону мера Львова Андрія Садового, автографи зірок та спортсменів.

Аби стати продавцем, достатньо зареєструватися на сайті www.auction.ua. Вказати прізвище та ім"я, поштову й електронну адреси, телефон. На інтернет-сторінці розмістять оголошення про продаж із описом і фотографіями товару за стартовою ціною. Покупцеві, який зробить найвищу ставку, організатори аукціону повідомляють телефон продавця. Про оплату та доставку товару переможець домовляється сам. Плати з учасників торгів не беруть. Користувачі кажуть, головне — правильно описати товар, тоді він не залежуватиметься.

Адміністрація аукціону намагається захистити учасників від шахрайства.

— Якщо клієнт боїться, що його одурять, то покупку може зробити через нас, — додає Ярослав. — Покупець висилає нам гроші, а продавець — свій товар. Ми його перевіряємо і вже тоді надсилаємо покупцеві, а гроші — продавцеві. За роки нашої роботи тільки 2–3% користувачів займались шахрайством.

Нещодавно на сайті з"явилася нова рубрика "Подарую або віддам за будь-які гроші". Тут безкоштовно пропонують одяг, тварин та техніку.

Зараз ви читаєте новину «На інтернет-аукціоні щодня продають 250 товарів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути