Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 07:03

На Буковині затримали 12 тисяч літрів спирту

О третій ранку 5 червня дві вантажівки — "Урал" та ЗІЛ — на швидкості переїхали кордон з Молдови в Україну. Контрабандистів помітили прикордонники Чернівецького загону на ділянці застави "Ларга".

— Порушників спробували зупинити, — розповідає Тетяна Герасимчук із прес-служби Держприкордонслужби України. — Спочатку з автомата Калашникова зробили два попереджувальні постріли в повітря, потім випустили дев"ять куль по колесах.

За годину оперативно-пошукова група знайшла обидві вантажівки.

— "Урал" із пробитим заднім колесом стояв біля селища Вартиківці Кельменецького району, — веде далі Герасимчук. — У салоні було троє громадян Молдови: 20-річний Павло із Кишинева, 23-річний Сергій із селища Медвежа та 30-річний Іван із села Ліпкани. Опору вони не чинили, відразу здалися. У кузові перевозили 30 бочок зі спиртом. Документів на товар не було. ЗІЛ з таким же вантажем прикордонники побачили на околиці селища Оселівка того самого району. Людей у ньому не було. Протягом 30 хвилин у селі затримали підозрюваних із вантажівки: 35-річного Ігоря та 45-річного Віктора з Молдови. Нині всіх п"ятьох допитують на заставі.

Спирт передали митниці. Вартість його ще не відома. Це найбільша партія спирту, яку затримали на західному кордоні.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині затримали 12 тисяч літрів спирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути