вівторок, 09 вересня 2008 07:07

Микола Кміть проведе тренінг на Форумі видавців

652 видавництва зареєстрували на 15-му Форумі видавців у Львові. Захід відбудеться у Палаці мистецтв і Палаці Потоцьких 11–14 вересня.

— В останні роки кількість учасників не збільшується. На заваді цьому — мала кількість експозиційних площ, — скаржиться президент Форуму Олександра Коваль, 49 років. — Наприклад, схоже дійство у Варшаві відвідує вшестеро менше учасників. Проте територія їхнього книжкового ярмарку вдесятеро більша.

Традиційно на Форумі визначать найкращу книжку. На конкурс надійшло вже 325 екземплярів від 65 видавництв. Урочисте нагородження пройде в театрі опери та балету. Постановку дійства здійснює уродженець Львова, режисер 72-річний Роман Віктюк. Він є почесним гостем.

— Кожен охочий може принести на Форум книжки, які співачка Руслана відвезе у постраждалі від повені райони області, — розповідає Олександра Коваль.

Між українськими письменниками й видавцями проведуть чемпіонат зі швидких шахів. Голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, 42 роки, проведе бізнес-тренінг для керівників видавництв.

— Якщо мої методи зацікавлять хоча би двох-трьох видавців, буде добре, — вважає він.

Перший Форум відбувся у Львові 1994 року. У ньому взяло участь 58 видавництв.

Зараз ви читаєте новину «Микола Кміть проведе тренінг на Форумі видавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути