пʼятниця, 01 червня 2007 07:36

Михащука витягли з ями в замку Дубна

15-річного Дмитра Михащука підняли з дна 6-метрового провалля біля правого оборонного бастіону Дубенського замку в Рівненській області.

— Хлопець іще легко відбувся, — розповідає старший лейтенант внутрішньої служби Олександр Харабрін, 34 роки. — Там діра невелика зовсім — 70 на 80 сантиметрів, але глибина достатня. На щастя, упав на ґрунт.

Дмитро навідався до Дубенського замку із двома подругами — надвечір компанія вирішила прогулятися алеями. Зайшли через відчинену браму — удень робітники вантажівками возили землю й не догледіли замків. Біля правого оборонного бастіону хлопець запрагнув налякати дівчат у вечірніх сутінках. Відступив кілька кроків убік — і земля під ногами зникла. Подруги підняли лемент, коли не догукалися товариша. Прибігла сторожа замку. Тоді ж із ями озвався Михащук.

Півгодини доглядачі замку намагалися підняти хлопця, шукали довгу драбину. Зрештою, зателефонували медикам і рятувальникам. Ті зачепили Дмитра пожежним пасом із карабіном, прив"язали до мотузки й витягли. Той кілька хвилин не міг оговтатися від пережитого.

У приймальному відділенні міської лікарні Дмитрові наклали гіпс на руку й відпустили додому.

Зараз ви читаєте новину «Михащука витягли з ями в замку Дубна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути