вівторок, 06 березня 2007 18:16

Мера Шибу визнали невинним в автоаварії

Судді Рівненської області визнали невинним луцького міського голову Богдана Шибу, 45 років, в автокатастрофі, що трапилася 12 липня 2006 року біля села Зоря Рівненського району.

Винуватцем лобового зіткнення автівок на трасі Рівне—Луцьк вважають водія "Опель Кадета", який помер на місці пригоди. Тоді загинули ще троє його товаришів. Мер Луцька з супутницею Світланою Ліпич отримали важкі переломи й потрапили до реанімації.

У прокуратурі Рівненської області повідомили, що кримінальну справу щодо ДТП закрили ще в грудні. Слідство довело: водій "опеля" керував машиною у нетверезому стані. Богдан Шиба не коментує рішення суду. Натомість депутати Луцької міськради дозволили автогосподарству міськвиконкому продати службовий "Опель Омега" 2002 року випуску, на якому мер потрапив в аварію. Іномарку балансовою вартістю 198 тис. гривень оцінили майже в 80 тис. Кошти з аукціону витратять на погашення боргів автогосподарства міськвиконкому.

— Сподіватимемося, що більше таких нещасливих машин у нас не буде, — каже Богдан Шиба.

Міський голова пересів на іномарку "Ровер" 1997 року випуску. Минулої суботи мер завітав до Луцької міської клінічної лікарні й подарував медсестрам наручні годинники з викарбуваними на корпусі словами подяки за його порятунок після аварії.

Зараз ви читаєте новину «Мера Шибу визнали невинним в автоаварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути