вівторок, 27 листопада 2007 07:11

Мельниченко вважає Лесю Ґонґадзе великою українкою

— Саме ви зможете ініціювати кандидатуру Лесі ґонґадзе до проекту "Великі українці" на телеканалі "Інтер", — із таким проханням звернувся до журналістів під час перебування у Львові майор Микола Мельниченко, 41 рік.

— Думаю, багато з вас бували в пані Лесі вдома, спілкувалися з нею. Вона справді живе як велика українка, — вважає Микола Іванович. Окрім того, майор просить організувати на центральному телеканалі ток-шоу за його участю.

— Свобода слова зараз платна, — констатує він. — Навіть на П"ятий канал мене пускали за умови, що я не називатиму прізвища Литвина. Це було, коли організовували прямий ефір зі з"їзду Партії вільних демократів, у якому я брав участь. Голова партії Михайло Бродський телефонував Петрові Порошенку й давав гарантію, що я не говоритиму зайвого.

Майор Мельниченко з 2001 року живе у США. З дружиною Лілією виховують 11-річну доньку Лесю.

— Дружина працювала акушером-гінекологом у Васильківській лікарні, заробляла двадцять доларів на місяць. Ліків не було, коли надходили тяжко хворі, вона бігла додому по аптечку. Нині працює лікарем у США, отримує чималі гроші. Я — працівник американської компанії, що займається будівництвом котеджів, — каже майор.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко вважає Лесю Ґонґадзе великою українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути