вівторок, 19 лютого 2008 07:01

Майдан у Тернополі ремонтуватимуть по квадратах

До ремонту покриття Театрального майдану Тернополя мерія планує залучити спонсорів. Бажаючі можуть дати гроші на облаштування одного чи кількох квадратних метрів площі. За таку допомогу адміністрація видаватиме спеціальний сертифікат.

— Підписувати відремонтовані квадратні метри не будуть, — говорить міський голова Тернополя Роман Заставний. — Але людям буде приємно прогулюватися майданом із дітьми та говорити: от, можливо, це саме той метр, який я допоміг відремонтувати своєму місту.

Узятися за ремонт мерія планує цього року. Із держбюджету виділять 8,5 млн грн для заміни комунікацій під площею. Облаштування верхнього покриття робитимуть із власних джерел. Для цього потрібно близько 1,5 млн.

Як виглядатиме тернопільський майдан після ремонту, міський голова не розповідає. Каже, що проектна документація готувалася ще при минулій каденції. Вноситимуться зміни.

— На центральній площі буде висаджено кілька ялинок, — продовжує Роман Заставний. — Потім ми залишимо дві-три, які будемо наряджати, щоб не тратити гроші щороку на новорічні ялинки.

Окрім ремонту майдану, в планах мерії на наступний рік капремонт дамби через тернопільський став. Однією із обіцянок мера було зведення там гідроелектростанції.

Зараз ви читаєте новину «Майдан у Тернополі ремонтуватимуть по квадратах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути