четвер, 11 вересня 2008 18:52

Квартири у Львові не дешевшають

На вторинному ринку житла ціни на квартири у Львові не змінюються останніх шість місяців. Квадратний метр житла коштує від $2 до 3 тис. Продавці знижують вартість тоді, коли помешкання потрібно продати терміново.

— Ринок паралізований, — розповідає директор агенції нерухомості "Стрих" Ярослав Вушко, 48 років. — Але це не стосується сезонних особливостей — львівський ринок улітку не знижує оборотів. Банки зробили умови іпотечного кредитування жорсткішими. Продавці воліють зачекати, а не знижувати ціни.

Маклери запевняють: упродовж найближчих двох років ціни на житло у Львові не впадуть. А квартири у престижних районах продовжуватимуть дорожчати. Сьогодні лише 30% львів"ян цікавляться нерухомістю. Квартири шукають люди, які приїжджають з-за кордону. Оглядають помешкання у центральній частині міста та новобудовах.

Однокімнатні квартири в місті коштують $60–80 тис., 2-кімнатні — $80–120 тис., 3-кімнатні — $90–300 тис., 4-кімнатні — $100–450 тис.

Зараз ви читаєте новину «Квартири у Львові не дешевшають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути