четвер, 12 квітня 2007 07:13

Циганки видурили в селян 25 тисяч гривень

Три сільські родини пошилися в дурні в селі Видраниця Ратнівського району Волині. За знімання порчі дві ворожки вициганили 13 тис. грн і $3 тис.

Напередодні Великодня старими "жигулями" до села приїхали троє: дві чорнявки та літній циган.  Пригальмували біля оселі 71-річної Олени Лукашук, котра мешкає із 73-річним Іваном. Циганки розмовляли з білоруською говіркою. Виманили чоловіка з оселі — нібито домовлятися про купівлю квасолі та саморобних надмогильних вінків. Доки водій говорив, жінки гіпнотизували бабу Олену. Пообіцяли зняти порчу на дорослих дітей та онуків. За мить селянка віддала вузлик із 10 тис. грн. і $3 тис. — усе, що назбирала за 10 років.

Циганки відвідали обійстя 63-річної Парасковії Лавренюк і видурили в пенсіонерки 2 тис. грн. Просили гроші за вічний спокій її померлої доньки. У сусідній хаті витягли зі схованки ще тисячу гривень. Утекли, коли до бабусі несподівано навідалися онуки.

— Їх хтось навів на село. Бо знали, де шукати грошовитих і самотніх пенсіонерів, — зауважує голова Видраницької сільради Василь Лахтюк.

Слідчі розшукують трьох аферистів, які можуть з"явитися в Камінь-Каширському або Старовижівському районах на зелених "жигулях".

На Волині з початку року зареєстровано 78 випадків шахрайства. Міліція затримала майже 30 аферистів.

Зараз ви читаєте новину «Циганки видурили в селян 25 тисяч гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути