четвер, 07 жовтня 2010 04:31

На мера Черкас висунулися двоє Одаричів

На посаду черкаського мера претендують двоє кандидатів на ім'я Сергій Одарич. Перший - теперішній міський голова 43-річний Сергій Олегович. Другий - працівник бази облспоживспілки 22-річний Сергій Олександрович. За чутками, останній узяв це ім'я та прізвище перед початком виборчої кампанії. Доти мав прізвище Гомаз. Мешкав у гуртожитку на вул. Лесі Українки.

- У Черкасах знайшли трьох Одаричів і планують висувати в мери. Зрозуміло, випадково кандидати-однофамільці не з'являються. Це застосування брудних технологій, - каже чинний мер Сергій Одарич. - Цьогорічна виборча кампанія буде дуже напруженою. З'явилися ухвали суддів, що скасовують рішення міської ради річної давнини щодо неутворення районних рад у Черкасах. Також відомо про плани наших опонентів максимально залучати силові структури до боротьби з конкурентами на виборах. Білими нитками шиють кримінальні справи. Звучать заяви керівників правоохоронних органів про те, що когось притягують до кримінальної відповідальності, хоча ні справ, ні доказів того нема.

На ранок середи 6 жовтня зареєстрували 17 кандидатів на посаду міського голови. Одарич-мер іде від "Партії Вільних Демократів" під №1. Другий Одарич - від партії "Всеукраїнський патріотичний союз" під №12. Документи приймали до середи.

- Порівняно з попередніми виборами міського голови ця кампанія проходить спокійно, - каже голова Черкаської міської виборчої комісії 31-річний Микола Кудрявцев. - За кандидатів у мери голосують (члени комісії. - "ГПУ") одноголосно. Не порівняти з 2006 роком. Тоді при реєстрації кандидатів між членами виборчкому від різних партій було багато скандалів.

Зараз ви читаєте новину «На мера Черкас висунулися двоє Одаричів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути