вівторок, 10 серпня 2010 03:13

Обличчя Януковича з"явилося на кавуні

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Майстриня з декоративного різьблення на овочах і фруктах донеччанка Яна Михайлова вирізала портрет президента Віктора Януковича на кавуні. Зробила це за дві години. Такий витвір коштує від 150 гривень
Майстриня з декоративного різьблення на овочах і фруктах донеччанка Яна Михайлова вирізала портрет президента Віктора Януковича на кавуні. Зробила це за дві години. Такий витвір коштує від 150 гривень

У Донецьку Яна Михайлова вирізала портрет президента Віктора Януковича на кавуні. Вона — фахівець із карвінгу — декоративного різьблення на овочах і фруктах.

— У моїй роботі — емоції, я передаю свій настрій, якісь події, — пояснює. — От зараз політика в нас активна, тому й народився такий задум.

Майстриня вирізала портрет Януковича, бо він — впізнавана людина. Перша спроба була невдалою — президент вийшов схожим на російського актора В"ячеслава Невинного.

— Неправильно вибрала ракурс, — пояснює.

Обличчя президента Яна Михайлова перенесла на кавун за допомогою трафарета. Потім пройшлася по контурах тоненьким тайським ножем. Каже, якщо трохи не так порізати, міміка на кавуні перетвориться на гримасу.

Над портретом президента Михайлова працювала близько 2 год. Потім показала свій витвір на вулиці. Із 10 донеччан лише одна жінка не одразу впізнала зображення глави держави.

— Вот если бы Тимошенко вырезали, то было бы удивительнее, — коментує одна з перехожих.

Зараз ви читаєте новину «Обличчя Януковича з"явилося на кавуні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути