середа, 04 листопада 2009 11:38

Брат Обами написав книгу про важке дитинство

Брат Обами написав книгу про важке дитинство
Рідний брат президента США Барака Обами Марк Ндесанджо (Mark Ndesandjo) 4 листопада в Гуаньчжоу представив написану ним книгу. У автобіографічному романі під назвою "Від Найробі до Шеньчженя" Ндесанджо, сім років живе в Китаї, розповів про важке дитинство і про свого авторитарного батька.

Брат президента, з моменту його обрання уникав уваги ЗМІ, розповів, що почав писати книгу близько 10 років тому і з самого початку задумував автобіографію. Згодом, однак, книга перетворилася на роман з автобіографічною основою. За словами Ндесанджо, він зумів закінчити її, коли Барак Обама став президентом - ця перемога, пояснив брат Обами, допомогла йому примиритися з минулим.

Як передає AFP, Ндесанджо розповів, що його батько - Барак Обама-старший - був дуже жорстокою людиною, часто бив його і його матір, свою третю дружину Рут Ндесанджо. "Ніяких хороших спогадів про мого батька у мене немає", - заявив Ндесанджо, додавши, що в книзі хотів розповісти історію свого життя, перш ніж її розповість хтось інший.

"Ніяких хороших спогадів про мого батька у мене немає" - Марк Ндесанджо

Видавця у книжки поки немає, проте Ндесанджо вже пообіцяв, що 15 відсотків доходів з продажу він направить на допомогу дітям-сиротам в Китаї і в інших країнах світу.

Марк Ндесанджо - не єдиний брат Обами, який спробував свої сили в літературі. Влітку 2009 року стало відомо, що книгу має намір написати ще один брат президента - Джордж Обама, який уклав відповідний контракт з видавництвом Simon & Schuster. Крім того, над мемуарами працює сестра Обами Майя Суторо-Н (Maya Soetoro-Ng).

Книгу, в якій значне місце відводилося Бараку Обамі-старшому написав і сам Барак Обама - мемуари під назвою "Мрії мого батька" були опубліковані ще в 1995 році, коли нинішній президент США став першим афроамериканцем, що очолив журнал Harvard Law Review.


За матеріалом: Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Брат Обами написав книгу про важке дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути