Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2024 18:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Він займається відродженням нацизму - Зеленський прокоментував ультиматум Путіна

Він займається відродженням нацизму - Зеленський прокоментував ультиматум Путіна
Ультиматуми Путіна нічим не відрізняються від попередніх, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Ультиматум російського диктатора Володимира Путіна для "мирних переговорів" з Україною не відрізняється від попередніх його "пропозицій".

Путін займається відродженням нацизму. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю італійському телеканалу Sky TG24.

Зеленський сказав, що "умови" Путіна - "це ультиматуми, вони нічим не відрізняються від інших ультиматумів, які він робив раніше".

"Наразі ми бачимо, що він (Путін. - Gazeta.ua) займається відродженням нацизму. Це нова хвиля цього нацизму, який є російським нацизмом", - сказав президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гітлерівський концтабір: показали шокуючі фото українця, який два роки пробув у російському полоні

Путін хоче загарбати як окуповані, так і не окуповані Росією території України, сказав Зеленський.

"Це те ж саме, що зробив Гітлер, коли сказав: "Дайте мені частину Чехословаччини, і на цьому все закінчиться". Але ні, це брехня, історична брехня. Після цього була Польща, потім окупація всієї Європи", - сказав президент України.

"Ви знаєте, що ця хвиля нацизму ніколи не зупиняється. Він приходив у різні місця на землі, тому ми не повинні довіряти цим повідомленням, тому що Путін йде тим самим шляхом. Сьогодні він говорить про чотири регіони, раніше він говорив про Крим і Донбас", - заявив Зеленський.

Сьогодні Путін заявив, що однією з умов для початку переговорів з Україною є повне виведення українських військ із Луганської, Донецької, Запорізької і Херсонської областей. Також він сказав, що Україна має заявити про відсутність планів вступити до НАТО.

Поява низки заяв Путіна за день до початку глобального саміту миру свідчить про те, що Росія боїться справжнього миру, заявило Міністерство закордонних справ України.

Зараз ви читаєте новину «Він займається відродженням нацизму - Зеленський прокоментував ультиматум Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути