Ексклюзиви
неділя, 16 червня 2024 08:52

Гроші знайдуть шлях до ваших кишень: які знаки стануть заможними

Гроші знайдуть шлях до ваших кишень: які знаки стануть заможними
Не шукайте усамітнення. Відчувайте надійне плече тих, хто поруч. Фото: pixabay.com

У вихідні 15-16 червня доведеться дивуватися і захоплюватися. Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися усього, що заважає.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями багато хто переконається у цілющих властивостях слова, - говорить астрологиня. - Не мовчіть, якщо маєте проблему чи хочете в чомусь розібратися. Шукайте порадника. Розкажіть близьким про сумніви й переживання. Беріться до колективної праці. Не шукайте усамітнення. Відчувайте надійне плече тих, хто поруч. І самі будьте готові відгукнутися на прохання про допомогу. Знайдіть час для читання художньої літератури. Обговорюйте прочитане з друзями. Незабутні враження залишать відвідані музеї, концерти й виставки. Мистецтво надихатиме і допомагатиме відновлювати сили. Час оновити гардероб. Куплені цими днями речі личитимуть вам. Вдалим буде візит до косметолога. Заможними стануть Раки, Леви, Скорпіони та Терези. Гроші знайдуть шлях до ваших кишень".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведеться вчергове доводити, що ви професіонал. Виконуйте свою роботу якісно. Субота принесе гарні заробітки, неділя – цікаві пропозиції.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Набридне обходити гострі кути під час розмов з коханими. Залишайтеся відвертими. Маленька правда краща за велику брехню.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Щоб уникнути матеріальних збитків, не пускайте у своє житло малознайомих людей. Довіряйте коханим, а не пліткам. У суботу будьте готові добре попрацювати і зробити свій вибір. У неділю – сходіть до храму та відвідайте рідних.

Рак (22 червня - 22 липня)

Час позбавитися шкідливих звичок. Легко буде кинути курити. Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на обід суботи. Неділю проведіть з дітьми.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Більше досягнете, якщо забудете про страх та образи. Не тримайтеся за минуле. Обережно підбирайте нові сонцезахисні креми. Вони спровокують алергію.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Помітите, як багато всього встигли і що завадило вам досягти ще кращих результатів. Відкриєте для себе суперможливості та отримаєте все, чого забажаєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх. Виявляти щедрість слід із розумом. Не картайте себе, якщо щось не виходить. Відпустіть ситуацію і здивуєтеся, як швидко вона вирішиться на вашу користь.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не час здійснювати великі покупки. Придбана нерухомість матиме недоліки. Перш ніж заселитися у неї, вам доведеться робити ремонт. Куплені автомобілі більше часу стоятимуть на ремонті, ніж їздитимуть.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У ці дні легко буде знайти роботу, підвищити заробітки, обскакати конкурентів. Програє той, хто займатиметься чимось одним. Доведеться поєднувати кілька справ одночасно.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок та небажаних людей у своєму оточенні. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Купуйте те, що планували.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відкриється друге дихання. Люди, які раніше ставили палиці в колеса, зараз матимуть вдосталь власних проблем, тому відступлять від вас. Зачати дитину легко буде у суботу. До кінця червня важко буде завагітніти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

На першому місці має стояти власне "я". Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто. Вдало змінити зачіску вдасться у суботу, підібрати новий стиль одягу - у неділю.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Гроші знайдуть шлях до ваших кишень: які знаки стануть заможними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути