Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2009 19:33

Світ прощається з Майклом Джексоном

Світ прощається з Майклом Джексоном

У Лос-Анджелесі почалася церемонія прощання з королем поп-музики Майклом Джексоном, який помер 25 червня після зупинки серця.

Похоронний кортеж виїхав з будинку Майкла спеціально перекритою з цієї нагоди трасою, і через чверть години катафалк і машини супроводу прибули до кладовища "Форест Лейн" на Голлівудських горбах в Лос-Анджелесі.

У меморіальному комплексі кладовища пройде сімейна церемонія прощання з померлим, в якій візьмуть участь батьки артиста Джозеф і Кетрін Джексони, його брати і сестри, троє його дітей і десятки близьких друзів. Після закінчення приватної церемонії відбудеться масова церемонія прощання, для якої тіло музиканта буде перевезено на спортивно-концертну арену Staples Center.

ЗМІ повідомляють імена знаменитостей, які відвідають траурну церемонію, - це Стіві Уандер, Мерая Кері, Лайонел Річі, Дженіфер Хадсон, Мартін Лютер Кінг III та багато інших.

Взяти участь в публічній церемонії прощання зможуть володарі квитків, які виграли їх в своєрідній траурній лотереї: на 17,5 тисяч квитків претендували більше півтора мільйонів осіб. Квитки були безкоштовними.

Порядок в районі проведення похорону кумира мільйонів охороняють посилені наряди поліції, під"їзні шляхи блоковані, місцевих жителів просять утриматися від поїздки в район кладовища. Навколо Staples Center розташувалися десятки торговців, що продають майки, значки, плакати і інші сувеніри із зображеннями Майкла Джексона.

Близько 50 кінотеатрів в різних районах Сполучених Штатів планують безкоштовний показ біографічного фільму на згадку про Майкла Джексона.

NEWSru.co.il.

Зараз ви читаєте новину «Світ прощається з Майклом Джексоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути