середа, 13 травня 2009 18:56

Водій "Хонди", у якій загинув Ігор Пелих, прийшов до міліції

Автор: фото з сторінки Олега Кирилова на сайті ”Одноклассники.ru”
  Продюсер Олег Кирилов (на фото) 8 травня зранку втік із місця катастрофи, у якій загинув телеведучий Ігор Пелих. Фото  Кирилова зробили 15 вересня 2005 року в клубі Cowboy Club у Судаку в Криму
Продюсер Олег Кирилов (на фото) 8 травня зранку втік із місця катастрофи, у якій загинув телеведучий Ігор Пелих. Фото Кирилова зробили 15 вересня 2005 року в клубі Cowboy Club у Судаку в Криму

12 травня до Голосіївського районного управління міліції столиці прийшов Олег Кирилов, 26 років. Він був за кермом "Хонди-Аккорд", у якій 8 травня загинув телеведучий 35-річний Ігор Пелих і ще одна пасажирка.

Того ранку Олег з Ігорем та ще двома пасажирками поверталися додому. Водій не впорався з керуванням, "хонда" зачепила "фольксваґен", перекинулася й вискочила на зустрічну смугу. Пелих та одна пасажирка загинули. Інша жінка нині в лікарні, Кирилов утік із місця аварії.

Пелиха поховали. Протягом п"яти діб ніхто не знав, де перебуває Кирилов. Удома не з"являвся, його мобільний телефон був вимкнений.

— Прийшов до міліції у вівторок у другій половині дня, разом з адвокатом, — каже 43-річний Володимир Поліщук, керівник прес-служби столичної міліції. — Про подробиці аварії не розповідав. Посилався на 63-тю статтю Конституції України, згідно з якою, особа не несе відповідальності за відмову давати показання щодо себе.

Кирилов сказав, що погано почувався, лікувався у приватній лікарні, тому не міг прийти до міліції раніше. Його затримали на 72 год. Потім вирішать, тримати до завершення слідства на підписці про невиїзд чи під арештом.

Олег Кирилов працює продюсером. На сайті "Одноклассники.ru" має власну сторінку. Востаннє відвідував її напередодні аварії. 30 квітня встановив там статус "Я люблю, чтобы жить", входить до групи "Прожигатели жизни". Закінчив у Києві школу, Політехнічний інститут. Серед його друзів — Ігор Пелих і його дружина Олександра Лозинська.

Із моменту аварії відвідувачі сайту вимагали, щоб Олег з"явився до міліції.

— Может быть, хватит прикидываться отморозком? Будь мужиком! Хватит прятаться! Тебе никогда не простят смерть Игоря! — пише один із відвідувачів.

— Расскажи хотя бы родным всю правду, — додає інший.

— Под кайфом за руль садиться — смелость есть, а без адвокатов ходить в милицию — слабо? — обурюється третій.

Якщо вину Олега Кирилова в аварії буде доведено, йому загрожує до 12 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Водій "Хонди", у якій загинув Ігор Пелих, прийшов до міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути