Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2010 11:05

Начальнику фінуправління відключили воду за 700-гривневий борг

Начальнику фінуправління відключили воду за 700-гривневий борг

Комунальне підприємство "Водоканал" у Тальному Черкаської області за несплату перекрив воду начальнику фінансового управління райдержадміністрації Наталії Шпичак, 45 років. Вона заборгувала більше 700 гривень.

"У позаминулому році в неї був борг близько 700 гривень", – розповідає заступник начальника "Водоканалу" Валентин Колесник, 49 років. – Тоді ми оформили договір відстрочки, який закінчився у жовтні 2008 року. Вона не заплатила ні копійки і зараз в неї такий борг".

Каже, що особисто прохав Шпичак сплатити заборгованість, і вона обіцяла розрахуватися. Проте цього не зробила.

"Мені людям потрібно платити зарплату. І мені все одно, хто винен. Користуєшся водою – плати. Може пізніше на нас будуть давити, але поки що ми зробили те, що мали зробити. Я їй казав: "Ви єдина людина з держапарату, яка має борг". Мені чомусь здається, що ця сума в неї є", - продовжує комунальник.

Телефон Наталії Шпичак не відповідає. Підлеглі кажуть, що вона на лікарняному.

Чоловік Наталії 47-річний Сергій Шпичак працює виконавчим директором автозаправки VOG. Каже, що не розуміє, звідкіля взялась заборгованість.

"У нас вже три роки своя свердловина, – каже він. – А до того я тягав воду в бідонах і просив, аби щось зробили, бо води більше не було, ніж була. Тоді ми вирішили не мучитись і вирили свердловину, а на водопровід спеціально поставили лічильник, щоб не казали, що користуємось", - розповідає свою версію пан Сергій.

Про заборгованість Шпичаків постійно повідомляли. Кожного місяця приходили рахунки за користування водою. Проте вони залишались неоплаченими.

"Це тягнеться вже багато років, – говорить Сергій Шпичак. – Останній рік платіжки приходили регулярно з різними сумами. Звідки вони їх брали?"

Минулого року списки найбільших неплатників вивішували на бігбордах. Наталія Шпичак теж мала потрапити до тих списків

Голова Тальнівської адміністрації 39-річний Юрій Свідерський говорити про відключення від водопостачання підлеглої не хоче. Каже, що то її особиста справа, а йому говорити про це соромно.

Зараз ви читаєте новину «Начальнику фінуправління відключили воду за 700-гривневий борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути