пʼятниця, 05 лютого 2010 17:36

140 будинків у Києві залишились без тепла і гарячої води

140 будинків у Києві залишились без тепла і гарячої води

5 лютого АК "Київенерго" розпочала терміновий ремонт декількох ділянок пошкоджених тепломереж в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У зв"язку з ремонтом тепломережі від станції теплопостачання N1 (СТ1), від теплопостачання та подачі гарячої води тимчасово будуть відключеними 33 житлових будинки, 20 адмінбудівель та дитсадок на вулицях Басейна, Мечникова, Печерський узвіз, Госпітальна, Еспланадна.

Роботи планується завершити за добу.

Теплотраса РК "Лагерна Гонта", яка змонтована у 1984 році протягом 5 лютого теж буде відключена для ліквідації витоку в мережі. У зв"язку з цим у 31 житловому будинку та двох дитячих садках, розташованих на вулицях Драгоманова, О.Теліги, Щусева, Грекова, Ризька, Орловська, Берлінського будуть відключені тепло і гаряча вода.

Також фахівці "Київенерго" розпочали роботи з термінового ремонту теплотраси від районної котельної (РК) "Теремки".

На вулицях Теремківській, Глушкова, Чабанівській, Великій Окружній від теплопостачання будуть відключеними 29 житлових будинків, 3 дитячих садка, 26 адміністративних будівель.

Житлові організації, які обслуговують мешканців, попереджені про необхідність виконати в будинках ряд заходів задля того, аби припинення теплопостачання та його поновлення відбувалось без порушень та затримок. Житлові організації повинні також проінформувати киян щодо тимчасових незручностей, повідомили у прес-службі "Київенерго".

За словами заступника технічного директора-головного інженера АК "Київенерго" Юрія Гладишева, пошкодження цих теплотрас виявлені раніше, їх технічний стан вже давно непокоїть компанію.

"Пошкодження, через які відбуваються витоки, швидко поширюються і ми вимушені виконувати роботи взимку, скориставшись тимчасовим потеплінням. Адже синоптики вже на вихідні прогнозують суттєве похолодання, і ці крихкі труби можуть не витримати морозів. Тоді усунення пошкодження буде набагато складнішим для компанії та занадто некомфортним для мешканців", - сказав Гладишев.

У компанії нагадують, що вже неодноразово заявляли про необхідність комплексної модернізації тепломереж столиці. Наразі, за даними "Київенерго", повної заміни потребує 50% тепломереж Києва.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «140 будинків у Києві залишились без тепла і гарячої води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути