пʼятниця, 28 березня 2008 10:19

На острові Зміїний зведуть захисний мол

До кінця поточного року на острові Зміїний буде зведений захисний мол.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції начальник Одеського обласного управління капітального будівництва В"ячеслав Маркін, відзначивши, що "державні капітальні вкладення на споруди важливого об`єкту спрямовуються в рамках впорядкування селища Білий Кілійського району Одеської області".

Разом з тим, відзначив В.Маркін, є труднощі з освоєнням державної субвенції, призначеної для оплати робіт на острові. У поточному році її об"єм склав 14,6 млн. грн., проте в січні-березні кошти, як і в минулі роки, надходять в недостатніх розмірах. "Поки до Одеси переведено всього 150 тис. грн.", - повідомив начальник управління.

З урахуванням цього облдержадміністрація надіслала в Міністерство фінансів лист з проханням направити основну частину державних капвкладень хоч би протягом літніх місяців. "Адже восени проведення будівельних робіт на Зміїному ускладниться погодними умовами", - пояснив В.Маркін.

Керівник облуправління додав, що 2,7 млн. грн. передбачено на розвиток інфраструктури острівного селища, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На острові Зміїний зведуть захисний мол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути