пʼятниця, 28 вересня 2007 08:57

Грузинська опозиція збирає народ на підтримку Окруашвілі

Група грузинських опозиційних партій проведе вдень у Тбілісі біля будівлі парламенту мітинг протесту проти арешту екс-міністра оборони Іраклія Окруашвілі, проти політики властей і з вимогами проведення дострокових виборів президента і парламенту. Колишній держміністр Грузії вважає, що арештом свого колишнього міністра оборони Саакашвілі визнав звинувачення в свою адресу. У вівторок Окруашвілі висунув серйозні звинувачення на адресу Михаїла Саакашвілі, зокрема в корупції і спробі усунути неугодних підприємців. Крім того, Окруашвілі не виключив можливості участі у виборах президента Грузії, які пройдуть одночасно з парламентськими виборами восени 2008 року.

Окруашвілі "не визнає себе винним ні за одним звинуваченням", заявила його адвокат Ека Беселія після зустрічі із своїм підзахисним. За її словами, екс-міністр "вважає себе політичним в"язнем і розцінює свій арешт як зведення з ним рахунків".

Лідери опозиційних організацій закликали населення взяти активну участь у мітингу. "Необхідно показати владі, що народ незадоволений їх політикою, що народ виступає проти беззаконня і за дотримання законності, проведення політики в ім"я добробуту населення, а не окремої групи осіб", – заявили представники опозиційних партій, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «Грузинська опозиція збирає народ на підтримку Окруашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути