Ексклюзиви
пʼятниця, 10 листопада 2006 17:57

Міністр оборони Грузії Окруашвілі перейде на іншу посаду

Автор: http://img.lenta.ru
 

Іраклій Окруашвілі, який є міністром оборони Грузії, покидає свій пост. Він очолить міністерство економічного розвитку республіки.

На місце Окруашвілі призначать Давида Кезерашвілі, який в даний час очолює фінансову поліцію Грузії. У свою чергу, міністр економічного розвитку Іраклій Чоговадзе керуватиме Грузинською корпорацією нафти і газу.

Зі свого поста йде і міністр сільського господарства Михайло Свімонішвілі, його місце займе представник президента в регіоні Кахетія (східна Грузія) Петре Цискарішвілі.

Нагадаємо, що про можливі перестановки в уряді республіки грузинські ЗМІ повідомляли в кінці жовтня. Агенція Georgian Hot News вважала, що зі свого поста піде прем"єр-міністр Зураб Ногаїделі. В той же час, джерело відзначало, що силові міністри Іраклій Окруашвілі і Вано Мерабішвілі (глава МВС), ймовірно, збережуть свої пости.

Нагадаємо, що останній раз склад грузинського уряду був змінений в липні 2006 року. Тоді у відставку відправили держміністра з питань врегулювання конфліктів Георгія Хаїндрава (його місце зайняв замміністр закордонних справ Мераб Антадзе), а також глава міністерства з довкілля охорони Георгій Папуашвілі (відомство очолив депутат від правлячої партії "Єдиний національний рух" Давид Ткешелашвілі, повідомляє Rustavi 2.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Грузії Окруашвілі перейде на іншу посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути