середа, 16 квітня 2008 13:12

Гітарист Queen став ректором ліверпульського університету

Гітарист Queen став ректором ліверпульського університету
Гітарист легендарного британського гурту Queen Брайан Мей 14 квітня вступив на посаду почесного ректора університету Ліверпуля імені Джона Мурса.

Виступаючи на урочистій церемонії, рокер визнав, що вчитися і зробити свій внесок у науку ніколи не пізно - яскравим прикладом чому є його особистий досвід, повідомляє @music.

"Насправді не має значення, скільки вам років - почати вчитися ніколи не пізно. Я захистив докторську дисертацію через 30 років після того, як почав роботу над нею. Та я сподіваюся, що мій приклад служитиме натхненням для студентів і всіх тих, хто хоче зробити свій внесок до науки", - говорить Мей.

Також гітарист підтвердив, що група Queen працює над створенням продовження мюзиклу "We Will Rock You" разом з автором оригінального сценарію Беном Елтоном. Терміни виходу постановки на сцену ще не визначено.

У 2007 році Мей захистив в лондонському Імперському коледжі докторську дисертацію з астрофізики. Після цього він став почесним доктором університету імені Джона Моорса в Ліверпулі за свої заслуги з астрономії та внесок в популяризацію науки, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Queen став ректором ліверпульського університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути